32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός – Ζητάει τιμωρία Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, Αταμάν και Κοντού

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, βρήκε νικητές τους Πειραιώτες, οι οποίοι κάνανε break και ετοιμάζονται για το ματς στην έδρα τους. Τα όσα έγιναν μετά την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν λόγω αποβολής, οδήγησαν την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στην απόφαση να κάνει καταγγελία στον αθλητικό δικαστή, σε βάρος του Τούρκου προπονητή, του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και του Δημήτρη Κοντού.

Στον Ολυμπιακό, θεωρούν ότι ο Αταμάν δυσφήμησε το άθλημα όταν αποχώρησε από το παρκέ με τη συμπεριφορά του και το ειρωνικό χειροκρότημα προς τους διαιτητές, ενώ έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο στα social media, στο οποίο λέει στον Δημήτρη Κοντό ότι: «τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες διαιτητές στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Όλα είναι προκαθορισμένα, καλύτερα να πάω διακοπές».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε επίσης την τιμωρία του διευθυντή αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρη Κοντού, αλλά και την τιμωρία των πράσινων εν όψει του Game 3, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (10/07). Όλα αυτά, μία μέρα πριν από τον δεύτερο τελικό της σειράς, που θα διεξαχθεί στο Φάληρο.

Μένει να δούμε την αντίδραση του αθλητικού δικαστή στην καταγγελία των «ερυθρόλευκων», αλλά και άμα θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά των «πρασίνων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό