30.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Καταγγελία σοκ για τη φωτιά στη Σταμάτα: Άνθρωπος ντυμένος πυροσβέστης έριχνε γκαζάκια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια απίστευτη καταγγελία για εμπρησμό προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 1ης Ιουλίου ο αντιδήμαρχος Διονύσου σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε χθες στη Σταμάτα Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Διονύσου, Γιώργος Κομνηνάκης, ο οποίος μίλησε στο OPEN αποκάλυψε ότι εθεάθη ένας άνθρωπος, ντυμένος πυροσβέστης, ο οποίος πετούσε γκαζάκια σε σημεία της περιοχής μόλις ξεκίνησε το πύρινο μέτωπο. 

«Είδα βίντεο από το κέντρο ελέγχου. Υπήρχε μία εστία και έξι λεπτά αργότερα είδαμε πέντε εστίες κατά παράταξη. Αυτό από μόνο του δεν μπορεί να γίνει. Μου είπαν ότι είδαν ένα σκουτεράκι και ο οδηγός ντυμένος με στολή πυροσβέστης πετούσε γκαζάκια» ανέφερε στην καταγγελία του.

Σημειώνεται ότι, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στις Αρχές ότι ακούγονταν πολλαπλές εκρήξεις την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην περιοχή. 

Ένας νεκρός από ανακοπή

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της φωτιάς ένας 45χρονος υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 45χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Εφάρμοσαν όλα τα πρωτόκολλα απινίδωσης και τον μετέφεραν στο κέντρο Υγείας Καπανδριτίου. Στο μεταξύ, άλλοι δύο άνδρες τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα.

Στην περιοχή συνέχισαν να επιχειρούν όλο το βράδυ 145 πυροσβέστες με 7 πεζοπόρα τμήματα και 42 οχήματα προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της φωτιάς εκδόθηκαν 5 μηνύματα του 112 και πραγματοποιήθηκε εκκένωση των περιοχών της Αμυγδαλέζας, της Ροδόπολης και της Γαλήνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό