35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Αϊζάια Κάνααν – Όλα όσα έγιναν []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υπόθεση των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ δεν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/06) καθώς υπήρξε «πράσινη» αντίδραση που ανέβαλε την «κόκκινη» στέψη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Ολυμπιακού στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με 83-76, μειώνοντας έτσι σε 2-1 το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα και στέλνοντας τη σειρά της τελικής φάσης των Playoffs της φετινής Basket League σε τέταρτο ματς στο ΣΕΦ την ερχόμενη Τετάρτη (12/06).

INTIME

Τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και στο τέλος του τρίτου αγώνα υπήρξε αρκετή ένταση εντός και εκτός παρκέ, με τον Αϊζάια Κάνααν να ανοίγει διάλογο με τους οπαδούς των γηπεδούχων. Ενώ η υπόθεση νίκης είχε κριθεί, οι άνθρωποι των courtseats έκαναν την χειρονομία με τα χρήματα που είχε κάνει ο Αμερικανός του Ολυμπιακού στον Κώστα Σλούκα στα τελευταία λεπτά του Game 2 στο Φάληρο, ενώ… του υποδείκνυαν και χαρτονομίσματα ως συνέχεια του εν λόγω σκηνικού.

EUROKINISSI

Ωστόσο μετέπειτα, τα πράγματα ξέφυγαν, αφού όπως φαίνεται και από σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, ο 33χρονος σκόρερ δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από έναν οπαδό του «τριφυλλιού», με τον ίδιο να απαντά με ειρωνικό χειροκρότημα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία την Τρίτη (11/06) κατά του περιστατικού, καταθέτοντας παράλληλα το εν λόγω ντοκουμέντο, με τη σχετική νομοθεσία να επισύρει ποινές τόσο στους ανθρώπους των courtseats όσο και στην ίδια την ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό