35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Καταγγέλλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Εμετικά τα όσα λέει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα επεισοδιακό ντέρμπι ήταν αυτό της Παρασκευής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς οι Πειραιώτες παρόλο που έκαναν το 2-0 στην σειρά, υπήρχαν αρκετά «παρατράγουδα» με τους Κάνααν και Σλούκα, αρχικά, να πιάνονται στα «χέρια» και μετά ο Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται με δεύτερη τεχνική ποινή. 

Την στάση των διαιτητών, αλλά και των παικτών του Ολυμπιακού δεν άφησε αναπάντητη για εκείνον ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος προχώρησε αρκετές καταγγελίες για την κυβέρνηση, την ΕΟΚ αλλά και τους «ερυθρόλευκους». 

Λόγω αυτών των γεγονότων, η ΚΑΕ του λιμανιού έβγαλε μία ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Γιαννακόπουλου για την σκευωρία που δημιουργεί εναντίον του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνηση και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός με νίκη 92-86, έβαλε «πλώρη» για το «three-peat» και ετοιμάζει να κάνει και το 3-0 στο ΟΑΚΑ, κάτι, όμως, δεν θα είναι εύκολο. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό