24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κασσελάκης: Περιοδεία στη Θεσσαλία και ο Πολάκης «το γλεντάει» με μαντινάδα – Ναρκοπέδιο η Κ.Ε.

Ειδήσεις Ελλάδα

Ναρκοπέδιο μοιάζει η αυριανή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ  όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα μετρήσει δυνάμεις και θα βρει, όπως όλα δείχνουν απέναντί του, τους αμφισβητίες του. 

Οι ζυμώσεις στο μπλοκ των «87» είναι έντονες και συνεχείς καθώς η αριθμητική της Κεντρικής Επιτροπής παίζει αυτή τη στιγμή τον σημαντικότερο ρόλο τόσο από πλευρά ουσίας όσο και από την πλευρά των πολιτικών εντυπώσεων. Καθώς εάν κατατεθεί μία πρόταση μομφής που εν τέλει δεν θα περάσει από το σώμα των 295 μελών (πέντε μέλη έχουν αποχωρήσει και δεν έχουν αντικατασταθεί) τότε θα πρόκειται για μία σημαντική εσωκομματική για τους αμφισβητίες του κ. Κασσελάκη οι οποίοι στη συνέχεια θα πρέπει να συνυπάρξουν μαζί του κάτω από την ίδια κομματική στέγη. 

Ο Παύλος Πολάκης από την άλλη που εν πολλοίς προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης μομφής επέλεξε να «αφιερώσει» εμμέσως μία μαντινάδα τον Στέφανο Κασσελάκη την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη Θεσσαλία πραγματοποιώντας περιοδεία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε ο Daniel. 

«Για να γιατρεψεις μια πληγη ,πρωτα τη καθαριζεις κι αν δε γατεχεις να χαλάς, μην ξεκινας να χτιζεις

Εμεις θα το γλεντιζομε κι οπου το βγαλει η βραση πρεπει να φτιαξει η δουλειά, αλλιως θα σιοχαλασει.

Ο κοσμος θελει πόλεμο, τη δεξια να ριξει δε θελει ουτε τσακωμο ουτε μασκαραλικι!!!

Γι αυτο και θελουμε αλλαγη και μια στροφη μεγαλη για να μπορεσει ο Συριζα ρολο να παιξει παλι» έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook. 

Όλα ανοιχτά για την Κεντρική Επιτροπή – «Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση» λέει ο Παππάς 

Τα σενάρια για την Κεντρική Επιτροπή είναι όλα ανοιχτά με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά να δηλώνει στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών πως εάν περάσει μία πρόταση μομφής τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να οδηγηθεί σε ένα έκτακτο συνέδριο που θα κληθεί να επικυρώσει την απόφαση… 

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς που από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά του οποιουδήποτε ενδεχομένου νέων εκλογών, μιλώντας στην ΕΡΤ «κάρφωσε» τους αμφισβητίες του κ. Κασσελάκη κάνοντας λόγο για «λαθολογία αλλά όχι για εναλλακτική πρόταση και πλατφόρμα». 

Σε αυτό το φόντο των άγριων διαθέσεων με ενδιαφέρον αναμένεται η τελική πρόταση που θα παρουσιάσει αύριο στην Κ.Ε. η Επιτροπή Καταστατικού επί των σαρωτικών αλλαγών που πρότεινε ο κ. Κασσελάκης για την οργανωτική δομή του κόμματος. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πάνος Ρήγας μιλώντας στο Action 24 επιβεβαίωσε πως η πρόταση για αλλαγή ονόματος πέρασε – χωρίς να γίνεται αναφορά σε κάποιο συγκεκριμένο όνομα όπως και το όριο των τριών θητειών για τους βουλευτές χωρίς όμως πρόβλεψη για αλλαγή περιφέρειας στην περίπτωση που κάποιος θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί τον σταυρό. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό