24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κασσελάκης κατά Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία: «Δεν απαντούσε στα μηνύματά μου…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πικρία και παράπονα για τον Αλέξη Τσίπρα από τον Στέφανο Κασσελάκη στην εκρηκτική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας όπου άνοιξε επίσημα το θέμα των εκλογών από τον Παύλο Πολάκη και την Όλγα Γεροβασίλη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο να μη σηκώνει το γάντι και να προκαλεί τους αμφισβητίες του να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του στην επικείμενη κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flash.gr ο κ. Κασσελάκης στο κλείσιμο της παρέμβασής του αφού απέρριψε τις κάλπες στράφηκε εκ νέου κατά του Αλέξη Τσίπρα βγάζοντας μία μεγάλη πικρία για τον προκάτοχό του. 

«Από την πρώτη στιγμή ήμουν ειλικρινής και έντιμος απέναντι σε όλους. Και στον Τσακαλώτο και στον Φίλη και στην Αχτσιόγλου που της πρότεινα να αναλάβει ό,τι θέλει και στον Χαρίτση που του είπα να αναλάβει το Οικονομκιών. Έντιμος και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα που ακόμη και τον Απρίλιο μετά την κεντρική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές του έστελνα μηνύματα για να πάρουμε μαζι κάποιες πρωτοβουλίες όπως για παράδειγμα για τις γυναικοκτονίες και εισέπραττα σιγή ιχθύος».

Σε τρία κομμάτια ο ΣΥΡΙΖΑ 

Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου έχοντας ξανά κοπεί αυτή τη φορά σε τρία κομμάτια: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρει απέναντί του τόσο τον Παύλο Πολάκη όσο και το μπλοκ των «87» με τις δυο τελευταίες πλευρές να συμφωνούν πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να οδηγηθεί άμεσα στις κάλπες για την εκλογή νέας ηγεσίας. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα ζήτησε δεσμεύσεις από τα στελέχη του ότι δεν θα φύγουν από το κόμμα, αρνείται τις κάλπες και καλεί όποιον θέλει να τον αμφισβητήσει να καταθέσει πρόταση μομφής η οποία θα τεθεί σε ψηφοφορία. Η 

Οι νέες δραματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελίσσονται λίγο από την επίσημη έναρξη της νέας πολιτικής περιόδου και μόλις μία εβδομάδα πριν ο κ. Κασσελάκης βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για την 88η ΔΕΘ.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό