18.9 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φιλία» στον Κορισό Καστοριάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Φιλία” στον Κορισό Καστοριάς, όπου είχε μια εγκάρδια συνάντηση με τα παιδιά της δομής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζήτησε μαζί τους για την καθημερινότητά τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την υποστήριξή του για το έργο της Στέγης και δεσμεύτηκε να παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη.

Δήλωση από κύκλους του Στέφανου Κασσελάκη για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

“Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να «εξαΰλωσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα». Μάλιστα έσπευσαν να … καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης.

Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος.

Αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος”.

undefined

undefined

undefined

undefined

Γραφείο Τύπου Στέφανου Κασσελάκη

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό