22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Κασσελάκης: «Δεν πάω σπίτι μου» – Θέτει σε συναγερμό τον μηχανισμό του, δεν ανοίγει τα χαρτιά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας για το χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ έφερε πιο κοντά τις αποφάσεις για τον κ. Κασσελάκη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flash.gr ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με συνεργάτες του και ζήτησε να δώσουν εντολή ώστε να κινητοποιηθεί όλος ο κομματικός μηχανισμός του. 

Πρόσωπα δηλαδή που ελέγχει και είναι στο πλευρό του από την πρώτη ημέρα που εξελέγη αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μέλη, νομαρχιακές οργανώσεις και τα think tanks που ο ίδιος έστησε στην Κουμουνδούρου καλούνται να βρίσκεται σε εγρήγορση ενόψει της ανακοίνωσης των αποφάσεών του. 

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα αφού κάθε άλλο παρά διατεθειμένος είναι να βγει στην «αποστρατεία». Εάν δηλαδή θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή εάν θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος.  

«Δεν πάω σπίτι μου» είναι ωστόσο το μήνυμα που στέλνει μέσω της εντολής που έδωσε προς τον κομματικό μηχανισμό τον οποίο ελέγχει και ο οποίος θα κληθεί να στηρίξει την τελική του απόφαση που όμως δεν βιάζεται να ανακοινώσει. 

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο «σήμα» του κ. Κασσελάκη μετά από την Κυριακή και τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που τον κήρυξε έκπτωτο. Από την ημέρα εκείνη τα «ίχνη» του χάθηκαν μέχρι σήμερα που αποφάσισε να κινητοποιήσει τον μηχανισμό του δηλώνοντας «παρών» στις εξελίξεις. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό