Home Αθλητικά Καρόλις Τσβεντούκας: Πέθανε ξαφνικά στα 32 του ο πρώην διεθνής λιθουανός ποδοσφαιριστής

Καρόλις Τσβεντούκας: Πέθανε ξαφνικά στα 32 του ο πρώην διεθνής λιθουανός ποδοσφαιριστής

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε στη Λιθουανία αλλά και στις Πολωνία, Φινλανδία, Μάλτα και Ιρλανδία, έχοντας φτάσει στην κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου με την Ιρλανδική Ντάνταλκ το 2018

Θλίψη στην ποδοσφαιρική κοινότητα έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του 32χρονου διεθνούς Λιθουανού παίκτη, Καρόλις Τσβεντούκας. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από τη Λιθουανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ενώ τα αίτια ερευνώνται από τις Αρχές.

«Η λιθουανική ποδοσφαιρική κοινότητα έλαβε τραγικά νέα. Ο Λιθουανός ποδοσφαιριστής και πρώην μέλος της εθνικής ομάδας, Καρόλις Τσβεντούκας πέθανε ξαφνικά. Εκ μέρους ολόκληρης της κοινότητας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του νεκρού σε αυτή τη δύσκολη ώρα», ήταν η τοποθέτηση της ομοσπονδίας.

Ο πρώην διεθνής είχε αγωνιστεί με την εθνική της πατρίδας του πάνω από 20 φορές από το 2014 έως το 2019. Σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε στη Λιθουανία αλλά και στις Πολωνία, Φινλανδία, Μάλτα και Ιρλανδία, έχοντας φτάσει στην κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου με την Ιρλανδική Ντάνταλκ το 2018.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version