30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Καρφιά» Κάραγκερ προς Ράσφορντ για την εμφάνιση του στο Νιούκαστλ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πυρά» εξαπόλυσε ο Τζέιμι Κάραγκερ κατά του Μάρκους Ράσφορντ για την απόδοση του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ.

Παρά την καλή του περσινή σεζόν, ο Άγγλος επιθετικός έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αρχίσει να… ξενερώνουν. Μετά τον αγώνα στο Νιούκαστλ, ο Ράσφορντ σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τον Κάραγκερ να μην χάνει την ευκαιρία να τον κριτικάρει.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι ο Ράσφορντ του θυμίζει τον Άντονι Μαρσιάλ, τονίζοντας ότι αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να πει κάποιος για εκείνον.

«Ήταν απαράδεκτη η εμφάνισή του για πολλούς λόγους. Αυτό το παιδί δεν είχε παίξει μεσοβδόμαδα στο Champions League αλλά για τον Ράσφορντ, όπως ήταν και για μένα και τον Τζέραρντ στην Λίβερπουλ, είναι καθήκον του να μπει μέσα και να παίξει καλά για να παρασύρει και τους συμπαίκτες του ακόμα και όταν η ομάδα δεν είναι καλά.

Βλέποντας τον Ράσφορντ, μου θυμίζει τον Μαρσιάλ και αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να πεις για αυτόν. Οι ξένοι παίκτες έρχονται και δεν νοιάζονται. Ο Ράσφορντ μοιάζει τώρα με τον Μαρσιάλ», είπε χαρακτηριστικά.

«Στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ υπήρχε ένας παίκτης που δεν σταμάτησε να τρέχει, ο Σον. Όταν μιλάμε για μεγάλους παίκτες στην Premier League, εννοούμε αυτούς που πέρα από τα γκολ, τρέχουν και συμμετέχουν στο παιχνίδι. Ο Σον ήταν ηγέτης, αυτό που ζητάς από τον Ράσφορντ είναι να ηγηθεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό