Home Περιβάλλον «Καρφιά» από Οικονόμου για «κόλπα» αστυνομικών που φυλούν υψηλά πρόσωπα

«Καρφιά» από Οικονόμου για «κόλπα» αστυνομικών που φυλούν υψηλά πρόσωπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Για λογής λογής τεχνάσματα που εφευρίσκουν ορισμένοι αστυνομικοί που βρίσκονταν μέχρι πρότινος στη φύλαξη υψηλών προσώπων και τώρα πρέπει να γυρίσουν σε μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου.

«Συναντάμε αντικειμενικές δυσκολίες και αντιστάσεις στο θέμα της φύλαξης στόχων. Έχουμε ισχυρές αντιστάσεις διαφόρων, οι οποίοι μόλις φεύγουν από τη φύλαξη στόχων, ανακαλύπτουν ότι έχουν αδιάθετες άδειες και θέλουν να τις πάρουν όλες μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Σχολίασε δε με νόημα πως «θα εκπλαγεί κάποιος, εάν δει τις δικαιολογίες που επικαλούνται διάφορα πρόσωπα, και δεν μιλάμε για πολιτικούς, για να διατηρήσουν την αστυνομική τους φύλαξη», όπως ανέφερε, δίχως ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εντωμεταξύ, αναφερόμενος στην πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή και στα μέτρα που λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία για να αποτρέψει τυχόν περιστατικά που θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών, διαβεβαίωσε πως «είμαστε σε εγρήγορση, αλλά όχι σε πανικό», καθώς η χώρα παρακολουθεί τους ενδεχόμενους στόχους και συνεργάζεται με τις υπόλοιπες χώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version