23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Καρτομαντεία με Απλή Τράπουλα: Ο Πλήρης Οδηγός, Μάθε Ταρώ με Τραπουλόχαρτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Καρτομαντεία με Απλή Τράπουλα: Ο Πλήρης Οδηγός, Μάθε Ταρώ με Τραπουλόχαρτα

Καρτομαντεία με Απλή Τράπουλα: Ο Πλήρης Οδηγός, Μάθε Ταρώ με Τραπουλόχαρτα

Δεν χρειάζεται να έχετε τράπουλα Ταρώ για να διαβάσετε τι λένε τα χαρτιά για εσάς. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και με μία απλή τράπουλα που καθένας έχει σπίτι του. Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για καρτομαντεία την τέχνη της ανάγνωσης ταρώ με τραπουλόχαρτα. Είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τις ρίζες της καρτομαντείας, αλλά μπορεί να χρονολογείται από τον 14ο αιώνα. Οι κάρτες ταρώ φέρεται να εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ιταλία κατά τα μέσα του 15ου αιώνα. Θυμήσου πως τα χαρτιά βγαίνουν μόνο αν πιστεύουμε και δεν αμφισβητούμε τις δυνάμεις τους.

Πολλοί προτιμούν την μέθοδο της καρτομαντείας από τα Ταρώ γιατί την θεωρούν πιο άμεση και περιεκτική. Ας μπούμε λοιπόν στο ψητό. Πώς διαβάζουμε Ταρώ με τραπουλόχαρτα;

Τι σημαίνουν τα 4 σύμβολα;

 Οι Κούπες απεικονίζουν τα συναισθήματα, την οικογένεια, το σπίτι και τις σχέσεις.

Τι σημαίνουν τα φύλλα: 

Ο Τζόκερ: Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε αυτή την κάρτα. Αν αποφασίσετε να τη χρησιμοποιήσετε, σημαίνει τρέλα και νέα ξεκινήματα. Μπορεί να αντιπροσωπεύει το άτομο που απευθύνεται η ανάγνωση των φύλλων. 

Πάμε τώρα να δούμε πώς ρίχνουμε τις κάρτες

Για ερωτήσεις που δέχονται απάντηση με ένα ναι ή με ένα όχι 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα των συμβόλων για να βρείτε την απάντηση. Πρώτα, τραβήξτε 5 κάρτες. Κοιτάξτε τη σειρά των 5. Αν τα περισσότερα φύλλα είναι κόκκινα, τότε η απάντηση είναι “ναι”. Αν τα περισσότερα φύλλα είναι μαύρα, τότε η απάντηση είναι “όχι”.

Για μία πλήρη εικόνα: 

Ξεκινήστε να τραβάτε 12 φύλλα αντίθετα από τη φορά των δεικτών του ρολογιού για να δείτε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Τα φύλλα στις θέσεις 12 και 6 θα δείξει τις πιθανές εκβάσεις, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές. Οι θέσεις στις  9 και 3 δείχνουν τις παρελθοντικές και παρούσες καταστάσεις που σχετίζονται με την ερώτησή σας.

Για γρήγορες απαντήσεις:  

Μπορείτε πάντα να τραβήξετε ένα φύλλο για βρείτε απάντηση πάνω σε ένα ερώτημα που σας προβληματίζει. Απλά φροντίστε να ερμηνεύσετε το φύλλο στο πλήρες δυναμικό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό