Home Αθλητικά Καριέρα και στα… αρώματα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Καριέρα και στα… αρώματα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος σταρ παρουσίασε τη νέα του ενασχόληση, η οποία είναι οι κολόνιες.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με στόχο να παρουσιάσει το άρωμα όπου θα έχει την επωνυμία του. 

Η ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

Ο πρώην Άγγλος διεθνής τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας πάλι… πάνω του, λόγω της σειράς στο Netflix, όπου μιλάει για την ζωή του. Συγκεκριμένα στα επακόλουθα επεισόδια μιλά για την πορεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για το… κακό φεγγάρι του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, κάνει λόγω για ασέβεια προς το μέρος του από τον πρώην προπονητή του στους «μερένχες», Καπέλο, ο οποίος λόγω της συμπεριφοράς του Άγγλου τον έβαζε να κάνει προπόνηση μόνος του. Επίσης, μιλά και για το συμβάν με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στο Μουντιάλ του 1998 και μιλά με τα… καλύτερα λόγια για το νυν προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Άραγε, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί ποτέ να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για κάποιο διάστημα ή πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να… μαγεύει τα πλήθη με την ομορφιά του;

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version