16 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Καρβαλιάλ για Όρτα: «Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Πορτογαλία ακόμα συζητιέται η ήττα της Μπράγκα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον πρώην προπονητή των ερυθρολεύκων, Κάρλος Καρβαλιάλ να δέχεται ερωτήσεις από τον πορτογαλικό Τύπο την Παρασκευή (18/10). Μάλιστα ο 58χρονος τεχνικός έστειλε και… μήνυμα στον Όρτα, περιμένοντας από τον ικανότατο μέσο να ανεβάσει άμεσα στροφές για να παίξει και να βοηθήσει.

Συγκεκριμένα τα λόγια του ήταν τα εξής:

«Έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, αλλά η Μπράγκα περνάει έναν κύκλο αλλαγής, με πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Ρίο Άβε (νίκη με 4-0), στη συνέχεια ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και, τρεις ημέρες αργότερα, ένα καλό παιχνίδι στο Ντραγκάο (ήττα με 2-1).

Στην Ελλάδα ήταν όντως ένα πολύ κακό παιχνίδι, ίσως και λόγω προσωπικών καταστάσεων, οι οποίες πρέπει να δουλευτούν, κάποια ανωριμότητα επίσης. Αυτά είναι προβλήματα ανάπτυξης, αλλά η ομάδα θα βελτιωθεί», δήλωσε αρχικά ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αντρέ Όρτα, ο οποίος αν και ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο αμέσως επόμενο ματς με την Πόρτο έμεινε εκτός αποστολής: «Είναι μια καλή ερώτηση με προφανή απάντηση. Θα μπορούσε να είχε μείνει εκτός, αλλά κλήθηκε γιατί η αυτοπεποίθησή μας είναι η ίδια. Αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες για προβληματισμό: το να πιάνεις πάτο για να επιστρέψεις πιο δυνατός. Είχε μια κακή μέρα στην Ελλάδα, δεν περνούσε καλές εβδομάδες, αλλά δεν τιμωρήθηκε σε σημείο να μείνει εκτός ομάδας. Όταν του δοθεί η ευκαιρία, ας έρθει ένας νέος Αντρέ. Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί ή να παίξει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό