22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καρέρα στους παίκτες: «Έχουμε δύο στόχους, οι… διακοπές τελείωσαν»! | Superleague 1 & ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη συνάντηση που έγινε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ίλια Ίβιτς τονίστηκε μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή προέχει η επίτευξη των δύο στόχων που έχει η ΑΕΚ μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Η κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Και αυτό είναι κάτι που ο Μάσιμο Καρέρα το έχει κατανοήσει σε απόλυτο βαθμό και ήταν εκείνο πάνω στο οποίο στάθηκε μιλώντας στους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα.

Οι κιτρινόμαυροι συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί στο προπονητικό κέντρο, στην πρώτη ομαδική προπόνηση μετά την κρίση του κορονοϊού, με τον Καρέρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα να τονίζει στην ομιλία του προς τους παίκτες:

«Ήταν ένα δυσκολο και ιδιαίτερο διάστημα το προηγούμενο για όλους. Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι για τα play off. Έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικούς στόχους», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς προσθέτοντας:

«Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε. Συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα. Οι… διακοπές τελείωσαν. Ώρα για δουλειά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό