27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Καντονά: «Έχει μερικούς σπουδαίους παίκτες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν έχει Γιαμάλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ισπανία έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο στο EURO της Γερμανίας και δικαίως κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και να γίνει η πρώτη εθνική με τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ένας από τους μεγάλους της πρωταγωνιστές, ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος έκανε… πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της «λα ρόχα».

Ο θρύλος της Γαλλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Καντονά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και ανέφερε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κάποιους σπουδαίους παίκτες, αλλά όχι έναν με τα στοιχεία του Λαμίν Γιαμάλ.

Eric Cantona: “Lamine? The ball is his friend, and it is so wonderful to have this relationship with the ball. The ball is not an enemy. When you see Lamine Yamal, you really feel that the ball is his friend, even a brother.” pic.twitter.com/3A620iNgnW

— Barça Universal (@BarcaUniversal) July 20, 2024 Διαβάστε όσα είπε ο Έρικ Καντονά

«Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η Ισπανία και είναι καλό να έχεις αυτόν τον τύπο παίκτη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει. Εκπλήσσει τους πάντες κάθε φορά. Έχει μεγάλη όραση, μεγάλη τεχνική και παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Τον λατρεύω. Μερικές φορές παρακολουθώ ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να παρακολουθήσω έναν παίκτη».

Για τον αγαπημένο του παίκτη στη Γιουνάιτεντ: «Έχουν μερικούς καλούς παίκτες, μερικούς σπουδαίους παίκτες, φυσικά. Αλλά δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάποιος σαν τον Γιαμάλ».

Η συμβουλή του στον Γιαμάλ: «Θα έλεγα ότι πρέπει να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο, να έχεις πάθος για το παιχνίδι. Και να αγαπάς πραγματικά το παιχνίδι. Η μπάλα είναι ένας φίλος και είναι τόσο υπέροχο να έχεις αυτή τη σχέση με την μπάλα. Η μπάλα δεν είναι εχθρός. Πάρα πολλοί παίκτες αισθάνονται ότι η μπάλα είναι κάποιου είδους εχθρός. Αλλά όταν βλέπεις τον Λαμίν Γιαμάλ, νιώθεις πραγματικά ότι η μπάλα είναι φίλος. Ακόμα και αδελφός».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό