20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνο για ένα δεκάλεπτο, το πρώτο στην αναμέτρηση, συνάντησε αντίσταση ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Το τέλος του αγώνα, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, βρήκε τους «πράσινους» νικητές με το εμφατικό 87-63, νίκη που αποτελεί την πέμπτη συνεχή για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς στην Basket Leagu.

Στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα ο Μπέικον πέτυχε 21 πόντους, ενώ ο Γκουντάιτις έκανε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο «Δικέφαλος» από την πλευρά του ξεκίνησε με τον Φράνκε να σκοράρει τους πρώτους 11 πόντους, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους Θεσσαλονικείς ισόπαλους των γηπεδούχων με 16-16.

Τόσο όμως διήρκεσε και η αντίσταση του ΠΑΟΚ, αφού από τη στιγμή που λειτούργησε αμυντικά το «τριφύλλι» βρήκε εύκολους πόντους στην επίθεση.

Δύο τρίποντα του Μπέικον σηματοδότησαν ένα επιμέρους σκορ 15-1 για τον Παναθηναϊκό, που ξέφυγε με 31-17 στο 15΄. Η μακεδονική ομάδα μείωσε σε 31-24 αλλά δεν είχε λύσεις στην επίθεση, απόντος του Ράιλι.

Η διαφορά άρχισε να παίρνει διαστάσεις προϊόντος του χρόνου, με αποκορύφωμα το +32 (64-32) στο 25ο λεπτό, που σήμανε ουσιαστικώς και το πρόωρο τέλος της συνάντησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό