21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κανένα πρόβλημα για Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του Astana Open

Ειδήσεις Ελλάδα

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Καζάκο Μιχάιλ Κουκούσκιν, του οποίου επιβλήθηκε με 6-3, 6-4, στην πρεμιέρα του στο Astana Open. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε την 50ή εφετινή νίκη (έχει και 18 ήττες) και ταυτόχρονα την τέταρτη στις ισάριθμες συναντήσεις του με τον 34χρονο Καζάκο, Νο 224 στην παγκόσμια κατάταξη, έχοντας κατακτήσει στο 2022 τίτλους στο Μόντε Κάρλο και τη Μαγιόρκα. 

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς έκανε νωρίς μπρέικ, προηγήθηκε με 2-0, κράτησε το σερβίς του κι εν τέλει έφτασε εύκολα στο 6-3, ύστερα από 34 λεπτά αγώνα.

Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι διατήρησαν το σερβίς τους ως το 3-3. Στο σημείο εκείνο ο Τσιτσιπάς έκανε ξανά μπρέικ για το 4-3 κι έφτασε στο 6-4 και τη νίκη ύστερα από 48 λεπτά αγώνα στο δεύτερο σετ.

Στο δεύτερο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει είτε τον Λούκα Νάρντι είτε τον Αλεξάντερ Σεφτσένκο, προερχόμενοι αμφότεροι από τους προκριματικούς.

Το ATP 500 της Αστάνα αποτελεί στόχο και πρόκληση για τον Τσιτσιπά, που επιδιώκει τον πρώτο τίτλο του σε αυτό το επίπεδο, ύστερα από οκτώ χαμένους τελικούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό