18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κανένα πρόβλημα για Σάκκαρη στην Αγία Πετρούπολη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με νίκη στα δύο σετ ξεκίνησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, όπου και κατέχει τη θέση Νο 1 στο ταμπλό της διοργάνωσης,

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών νίκησε στα δύο σετ (6-4, 6-4) την Ρωσίδα Αναστασία Ποταπόβα (Νο 75 στον κόσμο) και συνεχίζει με στόχο να πάει πιο μακριά από το 2020, όταν είχε φτάσει έως τα ημιτελικά.

Μετά τη νίκη της η Σάκκαρη μετρά 11-1 επιτυχίες απέναντι σε Ρωσίδες τενίστριες, ύστερα από το 2020. Η μοναδική ήττα της σημειώθηκε όταν εγκατέλειψε στα ημιτελικά της Μόσχας (Οκτώβριος 202) με αντίπαλο την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, την οποία και θα συναντήσει στο 2ο γύρο του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει με 1-4 στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά με πέντε συνεχή γκέιμς πήρε το σετ 6-4 και… άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ξεκίνησε με μπρέικ, αλλά η Ποταπόβα έβγαλε αντίδραση και πέρασε με 3-2.

Με το σκορ στο 4-4 η Σπαρτιάτισσα πρωταθλήτρια έκανε το μπρέικ, προηγήθηκε με και κρατώντας το σερβίς της έφτασε στο 6-4, το 2-0 και την πρόκριση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό