20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

‘Κανένας πατέρας δεν θέλει να το δει’

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παιδί θαύμα της Λίβερπουλ αλλά παλαίμαχος πλέον, Μάικλ Όουεν, διάγει μία δύσκολη περίοδο, αφού δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη συμμετοχή της κόρης του, Τζέμα, στο ερωτικό ριάλιτι Love Island.

Δεν είναι εύκολο να γίνεις θρύλος του ποδοσφαίρου κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Μάικ Όουεν, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του τόσο στη Λίβερπουλ όσο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο γενικότερα. Όπως εξίσου δύσκολο είναι το είσαι γονιός και δη πατέρας στην περίπτωσή του 42χρονου Άγγλου.

Το παιδί θαύμα των κόκκινων, που το 2001 κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα, διανύει μία περίεργη και συνάμα δύσκολη περίοδο, αφού προσπαθεί να διαχειριστεί τη συμμετοχή της κόρης του, Τζέμα, στο Love Island.

Πρόκειται για ένα ερωτικό ριάλιτι, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μια βίλα, ενόσω καλούνται να διαλέξουν τον παίκτη που θα αποτελέσει το ζευγάρι τους την πρώτη ημέρα.

Όποιος παραμένει single μετά το ζευγάρωμα των παικτών, αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες φυσικής αντοχής και πνευματικής δύναμης για να κερδίσουν έπαθλα και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, για τον μπαμπά Όουεν δεν είναι καθόλου εύκολο να βλέπει το κοριτσάκι του να φλερτάρει με διάφορους άντρες. Μιλώντας στην Daily Mail, τόνισε: “Είναι κάτι που δεν θέλει να δει κανένας πατέρας, σωστά; Ρώτησα τη σύζυγό μου, Λουίζ, αν πρέπει όντως να κοιμούνται μαζί, στο ίδιο κρεβάτι;. Μου είπε “ναι”. Δεν το πίστευα αυτό, Ευτυχώς για μένα δεν υπήρχε σωματική επαφή. Η Τζέμα είχε γυρίσει την πλάτη της στον τύπο.

Υπήρχε κενό ανάμεσά τους. Σκέφτηκα: “Καλό κορίτσι”. Κανένας πατέρας δεν θέλει να δει σωματική επαφή, έτσι δεν είναι; Σίγουρα δεν θέλω. Αν υπάρξει σωματική επαφή, νομίζω ότι θα πετάξω κάτι στην οθόνη. Δεν θέλω να δω φιλιά. Μη με κάνεις να το δω”.

Στη συνέχεια, ο πρώην σταρ της εθνικής Αγγλίας υποστήριξε ότι η σύζυγός του, είναι αναστατωμένη λόγω των άσχημων σχολίων που διαβάζει στα social media για την κόρη του. είπε: “Αν δεις τι γράφεται για μένα στα social media θα νόμιζες ότι το 70% του κόσμου με μισεί, αλλά είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για την κόρη σου. Δεν είναι διπρόσωπη. Είναι πιστή και αξιοπρεπής”, τόνισε θέλοντας να υπερασπιστεί την κόρη του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό