25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Καμπουράκης: «Μου πρότεινε η ΝΔ να κατέβω στις εκλογές και αρνήθηκα»- Γιατί επέστρεψε στην τηλεόραση

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σπάνια συνέντευξη και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης. Μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, για το κεφάλαιο «Action 24» που αποτελεί πλέον την τηλεοπτική του στέγη, για την τηλεοπτική του σταδιοδρομία μέχρι σήμερα, για το θέμα της φιλίας στον χώρο της τηλεόρασης, για τα οικονομικά του αλλά και για την πρόταση που του είχε γίνει στο παρελθόν από κόμμα για να κατέβει στις εκλογές.

«Πίστευα ότι δεν θα ξαναγυρίσω στην τηλεόραση αλλά η πρόταση που δέχτηκα ήταν δελεαστική. Με πείσανε να ξαναγυρίσω γιατί μου κάνανε μια πρόταση να βγάλω κάτι που αγαπάω πάρα πολύ, τις «Σταγόνες Ιστορίας». Είναι ένα πολύ καλό κανάλι, είναι αυστηρά ενημερωτικό», σημείωσε για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Λίγο μετά ο Δημήτρης Καμπουράκης για την οικονομική του κατάσταση είπε: «Γύρισα στην τηλεόραση και για οικονομικούς λόγους αλλιώς δεν θα ξαναγύριζα. Είχα σοβαρό θέμα γι΄ αυτό έφυγα από το OPEN». 

«Δεν έχω καταλάβει πού τρώω τα λεφτά μου»

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέφερε επίσης ότι πίσω από την απόφαση που πήρε -σχετικά με την τηλεοπτική του αποχώρηση- κρύβονταν και οικονομικοί λόγοι. Αποκάλυψε ότι δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που κάνουν αποταμιεύσεις, με αποτέλεσμα τα χρήματα που συγκεντρώνει, να εξαντλούνται.

«Δεν έχει σημασία τι βγάζεις αλλά τι τρως. Τα βολεύω μια χαρά. Αποταμίευση δεν κάνω. Τα τρώω. Άμα κερνάς όλον τον σταθμό κουλούρια κοστίζει. Είχα ένα βίτσιο και άλλαζα αυτοκίνητο κάθε 5 χρόνια. Οι χαρτοκόπτες μου, τα βιβλία. Είμαι συλλέκτης. Θα μπορούσα να έχω διαμέρισμα» ανέφερε για τα οικονομικά του.

Οι «λυκοφιλίες» στη τηλεόραση και η πρόταση να κατέβει στις εκλογές

Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει φιλίες από τον χώρο της τηλεόρασης, καθώς θεωρεί ότι το συγκεκριμένο περιβάλλον, είναι τοξικό, πιθανόν λόγω ανταγωνισμού.

«Δεν έχω κάνει φιλίες από την τηλεόραση. Ο Οικονομέας είναι εξαίρεση αλλά πήραμε διαφορετικούς δρόμους. Το περιβάλλον το τηλεοπτικό, η τηλεοπτική πιάτσα είναι τοξική μάλλον λόγω ανταγωνισμού. Θα συμβούλευα όποιον δουλεύει να βρει φίλους εκτός. Θα ακούσει πράγματα που θα στεναχωρηθεί πολύ. Οι κολλητοί σας να είναι απ’ έξω για να μπορέσετε να στηριχτείτε».

Τέλος αποκάλυψε πως στο παρελθόν του είχε γίνει πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη, όταν σταματήσει να δουλειά «Η Κρήτη είναι ένα κομμάτι μου. Εκεί θα πάω όταν έρθει η ώρα. Έχω φτιάξει το σπίτι μου και είναι και η μητέρα μου στο νησί. Μάλιστα μου είχαν προτείνει να κατέβω με τη Νέα Δημοκρατία στην Κρήτη. Θα έβγαινα. Αλλά είπα «ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό