32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Καμηλοπάρδαλη άρπαξε 2χρονο κοριτσάκι από το αυτοκίνητο σε πάρκο άγριας ζωής στρο Τέξας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μικρή τάιζε το πανύψηλο θηλαστικό με το χέρι της

Ένα θρίλερ βίωσε ένα ζευγάρι από το Τέξας, που ήρθε αντιμέτωπο με ένα πρωτόγνωρο περιστατικό κατά την επίσκεψή τους σε πάρκο άγρια ζωής.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Fossil Rim Wildlife Center, όπου επιτρέπεται στους επισκέπτες να οδηγούν μόνοι τους ανοιχτά οχήματα κατά μήκος ενός μονοπατιού, ώστε να έχουν καλύτερη επαφή με τα άγρια ζώα και να τα ταΐζουν. Όμως κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους, μια καμηλοπάρδαλη τους πλησίασε και άρπαξε το 2 ετών κοριτσάκι τους, σηκώνοντάς το στον αέρα. Η μικρή Πάισλι Τότεν βρισκόταν στο πίσω μέρος και τάιζε την καμηλοπάρδαλη.

Η στιγμή απαθανατίστηκε από τη μητέρα, που έτυχε να τραβάει βίντεο εκείνη την ώρα, αλλά και από τους επισκέπτες που βρίσκονταν από πίσω τους. Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο ABC News, ανέφερε πως το ζώο άφησε τη 2χρονη σχεδόν αμέσως, ότι δεν τραυματίστηκε και ότι είναι καλά στην υγεία της. Σημειώνεται, ότι ο κανονισμός του πάρκου λέει, ότι οι επισκέπτες μπορούν να ταΐζουν με το χέρι μόνο τις καμηλοπαρδάλεις, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν κοντά τους πιο άγρια ζώα.

Dramatic shows the moment a giraffe grabbed a 2-year-old girl from her family’s vehicle at a Texas safari park and lifted her into the air https://t.co/biG3FbLwN3 pic.twitter.com/JjxyTxrLRz

— ABC7 Eyewitness News (@ABC7) June 5, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό