28.4 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Καμίλα Καμπέγιο vs οπαδοί Κριστιάνο Ρονάλντο σημειώσατε διπλό []

Ειδήσεις Ελλάδα

Εμείς οι φίλαθλοι ζούμε για τέτοιες στιγμές. Όταν δηλαδή ένας διάσημος ηθοποιός ή τραγουδιστής αποθεώνει έναν αθλητή, ή το ανάποδο. Πρόκειται για μία στιγμή επιβεβαίωσης, η οποία μπορεί να μας προσφέρει ένα μοναδικό στιγμιότυπο. Και αυτό ακριβώς πέτυχε άθελά της η Καμίλα Καμπέγιο.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έδινε συναυλία στην Πορτογαλία και σε μία προσπάθειά της να έρθει κοντά με το κοινό της, αναφέρθηκε φυσικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Άκουσα ότι η Πορτογαλία έπαιζε στο ποδόσφαιρο και κέρδισε. Ίσως να είμαι το γούρι σας.

Και μία οπαδός που γνώρισα μου είπε να σας πω κάτι στα πορτογαλικά: πάμε Πορτογαλία, πάμε Κριστιάνο Ρονάλντο». Το κοινό ενθουσιασμένο προφανώς άρχισε να φωνάζει δυνατά τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του CR7, «SIU». Η Καμίλα Καμπέγιο σε μία επική «γκάφα» δεν γνώριζε πως αναφερόντουσαν σε αυτό και είχε την εντύπωση πως όλοι την… αποδοκίμαζαν.

Los fans de Lisboa de Camilla Cabello hicieron el SIIIUUU cuando ella felicitó a Portugal y dijo “Forza Cristiano Ronaldo” y la cantante pensó que la estaban abucheando 😭pic.twitter.com/EyCKNV3ZvO

— BeSoccer (@besoccer_ES) June 25, 2024

«Παιδιά μην με γιουχάρετε. Εκείνη μου είπε να το πω για να σας κερδίσω, γιουχάρετε εκείνη την… Αλλά όντως μου αρέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο», απάντησε η Καμπέγιο, δίχως να αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος ζητωκραύγαζε για εκείνον.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ηλικία 39 ετών έγινε στο ματς απέναντι στην Τουρκία ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ σε EURO, την στιγμή που ο ίδιος κατέχει παράλληλα το ρεκόρ και για τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό