35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Καμία πρόθεση πώλησης του Ιωαννίδη» απαντά ο Παναθηναϊκός σε πορτογαλικά δημοσιεύματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 16+2 εκατ. ευρώ για την αγορά του διεθνούς επιθετικού των «πρασίνων»

Πλήθος δημοσιεύματων στα πορτογαλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο από το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου περί «επίσημης πρότασης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προς τον Παναθηναϊκό για την αγορά του Φώτη Ιωαννίδη», με την επισήμανση πως κατατέθηκε προσφορά 16+2 εκατ. ευρώ και πως «η συμφωνία είναι κοντά».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε άμεσα θέση, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της, ότι όλα αυτά δεν έχουν βάση, ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μία φορά πως η ομάδα δεν έχει καμια πρόθεση πώλησης του Ιωαννίδη, ενώ διευκρινίζει (για να μπαίνουν τα πράγματα σε μία σωστή βάση και σειρά) πως παρά τα γραφομενα στην Πορτογαλία, δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση για τον 24χρονο επιθετικό.

«Σχετικά με τον Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση πώλησής του. Επίσης, περί Σπόρτινγκ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα επίσημο σε σχέση με τα γραφομενα στην Πορτογαλία…» ανέφεραν στην επίσημη θέση τους οι «πράσινοι» επί του συγκεκριμένου θέματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό