20.1 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Καμένα Βούρλα: Στο οικείο περιβάλλον της 84χρονης οι έρευνες για τον δράστη της δολοφονίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο οικείο περιβάλλον της 84χρονης που δολοφονήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Καμένα Βούρλα έχουν στραφεί οι έρευνες των Αρχών στο πλαίσιο της αναζήτησης του δράστη του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, ένα από τα βασικά στοιχεία είναι ότι η πόρτα της οικίας της ηλικιωμένης δεν έφερε σημάδια παραβίασης, ενώ το κλειδί ήταν τοποθετημένο στην κλειδαριά και το πορτοφόλι της βρέθηκε σε κομοδίνο.

Μάλιστα, από τις έρευνες δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας έψαξαν το σπίτι για να βρουν κοσμήματα ή οτιδήποτε άλλο μέσα στο σπίτι.

Οι αρχές φαίνεται να ερευνούν το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το ευρύτερο ή στενότερο οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης, πιθανώς διεκδικητής της περιουσίας του θύματος. Έως τώρα έχουν εξεταστεί δύο άτομα και ο κύκλος των υπόπτων είναι πολύ στενός, ενώ εκτιμάται ότι οι αρχές θα οδηγηθούν άμεσα στη λύση της υπόθεσης.

Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές. Η 84χρονη είχε δεχτεί μαχαιριά στην πλάτη.

Η 84χρονη φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία και να είχε εκμυστηρευθεί σε γείτονά της ότι έχει αντιδικία με συγγενείς της για τα κληρονομικά. Τα εν λόγω άτομα έχουν ελεγχθεί από την αστυνομία, ωστόσο έχουν άλλοθι για τη συγκεκριμένη μέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό