25.8 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Καμένα Βούρλα: Μυστήριο με τη δολοφονία 84χρονης μέσα στο σπίτι της

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έχει μπει το τελευταίο 24ωρο η δολοφονία μιας 84χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα.

Τη γυναίκα αναζητούσε ένας επίσης ηλικιωμένος ξάδερφος της, ο οποίος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων. Μαζί με τους αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι της όπου με την συνδρομή κλειδαρά παραβίασαν την εξώπορτα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι η μέσα πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη. Όπως διαπιστώθηκε το κλειδί ήταν από την εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς και δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ σε κοντινή απόσταση από τη μέσα πόρτα βρέθηκε πεσμένη και ανάσκελα στο πάτωμα η 84χρονη γυναίκα.

Σε μικρή απόσταση από τη νεκρή, υπήρχαν στο έδαφος αιματηρά πελματικά αποτυπώματα από παπούτσια και κηλίδες αίματος, ωστόσο, η οικία δεν έφερε ίχνη πάλης και αναστάτωσης. Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και ιατροδικαστής. Από την διενεργηθείσα αυτοψία διαπιστώθηκε ότι, το πτώμα έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από τέμνον και νύσσον όργανο, ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται το μεσημέρι της Παρασκευής, σχεδόν 24 ώρες πριν τον εντοπισμό της.

Το γεγονός ότι το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο από έρευνα περιπλέκει την υπόθεση, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς και άλλα άτομα κοντά στην ηλικιωμένη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό