19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Καλύτερο αποτέλεσμα στις 25 Ιουνίου από αυτό της 21ης Μαΐου»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αυτή τη νέα κοινωνική μαζική συμμαχία την οποία χτίσαμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου να τη συντηρήσουμε και να την ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο», ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό του σε συγκέντρωση πολιτών στον Άγιο Νικόλαο.

«Το γνωρίζετε κι εσείς ότι αν σήμερα δεν είχαμε την κάλπη της απλής αναλογικής, θα ήμασταν ήδη κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αυτό λοιπόν το οποίο δεν έγινε πράξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, επειδή κάποιοι ήθελαν να μας φυτέψουν τη “βόμβα” της απλής αναλογικής, σας καλώ να το κάνουμε πράξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία, που θα μας λύσει τα χέρια, να μπορέσουμε πραγματικά να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές τις οποίες τόσο έχει ανάγκη ο τόπος», σημείωσε επίσης.

«Όμως το εμπόδιό μας, φίλες και φίλοι, είναι ένα και μόνο. Και αυτό είναι ο εφησυχασμός. Να θεωρήσουν κάποιοι ότι οι εκλογές τελείωσαν επειδή στην πρώτη κάλπη πήραμε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, να πουν: “δεν βαριέσαι, δεν αξίζει να πάμε να ψηφίσουμε, να πάμε να κάνουμε κάτι άλλο”.

Τους απαντώ ότι αυτό θα ήταν ένα μεγάλο λάθος, για έναν ακόμη λόγο. Στην επόμενη βουλή μπορεί να έχουμε περισσότερα κόμματα. Και το ξέρετε πολύ καλά ότι όσο περισσότερα κόμματα έχουμε, τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο πήχης της αυτοδυναμίας.

Γι’ αυτό και εμείς ανεβάζουμε τον πήχη των δικών μας προσδοκιών. Καλύτερο αποτέλεσμα θα πετύχουμε στις 25 Ιουνίου από αυτό που πετύχαμε την 21η Μαΐου.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Μοχό και συνομίλησε με τους κατοίκους στην κεντρική πλατεία του χωριού και το Πισκοπιανό, όπου επίσης είχε συνομιλία με τους κατοίκους που τον υποδέχθηκαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό