24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλύτερος ο Άρης, 2-1 τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει των επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους, ο Άρης νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Χερμάν Μπούργος άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Ματέο Γκαρσία, μιας και ο Αργεντινός θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από το πρώτο ματς με την Γκόμελ για το Β’ προκριματικό γύρο του Conference League (21/7). 

Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τη θεωρούμενη «δεύτερη» ενδεκάδα του έχοντας αφήσει πολλούς βασικούς στον Πειραιά, ωστόσο δεν πρέπει να έμεινε πολύ ικανοποιημένος.

Μια ωραία ατομική ενέργεια του Καρβάλιο που κατέληξε σε άστοχο σουτ, στο ημίωρο, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο μέρος από πλευράς «ερυθρολεύκων».  

Ο Κουέστα χρειάστηκε να επέμβει στο σουτ του Ανδρούτσου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που είχε ασφαλώς καλύτερο ρυθμό. Ο Μπούργος χρησιμοποίησε και τον Καμάτσο, παρά το ότι ο 22χρονος Πορτογάλος δεν έχει ακόμα αποκτηθεί επίσημα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Καμάτσο, μάλιστα, ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο 74ο λεπτό, με κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα του Νταμπό. Στο επόμενο λεπτό ο Μαντσίνι έκανε το γύρισμα, οι Μπα και Τζολάκης μπερδεύτηκαν, με τον Χατζηιωάννου να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα, από λάθος του Λέισμαν, ο Χασάν πλάσαρε, ο Κουέστα απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Τικίνιο είχε εύκολο έργο για το 2-1. 

Στο 86’ ο Καμάτσο υποχρέωσε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Τζολάκη, έπειτα από υπέροχη ατομική προσπάθεια ενώ στις καθυστερήσεις το φάουλ του Πιερ Κούντε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουέστα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό