35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Καλοκαιρινή προσφορά Nissan

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τη Nissan και το After Sales Service της, προκύπτουν οι προϋποθέσεις για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι για όλους τους ιδιοκτήτες μοντέλων του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι πιο ξέγνοιαστο για τους πελάτες Nissan. Με το καλοκαιρινό πρόγραμμα προσφορών All Clear Service, η Nissan προσφέρει Ολική Προστασία για όλα τα Nissan, προνομιακές εκπτώσεις και όλη την απαραίτητη φροντίδα πριν από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες Nissan έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από:

Nissan All Clear Service
NISSAN

ΔΩΡΕΑΝ Καλοκαιρινό Έλεγχο 20 Σημείων

20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Ανταλλακτικά Service (περιλαμβάνονται: λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό, AdBlue, υγρά φρένων, βαλβολίνες, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων) και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)

20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan

ΔΩΡΕΑΝ Nissan Assistance για Ένα Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Nissan All Clear Service
NISSAN

Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό