18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καλοκαιρινές εκπτώσεις σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και στο Keysworlds φαίνεται ότι βιάζονται λίγο να το γιορτάσουν, αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου από τη στιγμή που προσφέρουν για άλλη μία φορά κλειδιά για λογισμικό της Microsoft σε πολύ χαμηλές τιμές και με εκπτωτικά κουπόνια.

Όπως σημειώνει το Keysworlds, εάν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει Windows 10 και Office 2019 θα χρειαστεί να δαπανήσει σχεδόν €400, ενώ με τα κλειδιά του καταστήματος μπορεί να τα πάρει “πακέτο” ξοδεύοντας μόλις €25.37! Ας δούμε τις τρέχουσες προσφορές του Keysworlds Summer Sale:

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι SKW45 στο ταμείο μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 45% για να προμηθευτείτε τα παρακάτω προϊόντα (αναγράφονται οι τελικές τιμές μετά την εφαρμογή του κουπονιού στο αντίστοιχο πεδίο):

Για όσους θέλουν πακέτο το Windows 10 με τη σουίτα Office, τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι SKW57 στο ταμείο για να λάβουν έκπτωση 57% και να αγοράσουν τα παρακάτω στις εξής τιμές:

Σε άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές, με το κουπόνι SKW50 κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα:

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό