33 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Καλλιόπη Χάσκα – «Μάγισσα»: Η φημολογούμενη σχέση με τον Βασίλη Μηλιώνη, ο Justin Timberlake και η καθηγήτρια Μαρίνα Σάττι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Καλλιόπη Χάσκα ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στην Αμερική ούτε η ίδια δεν περίμενε πως θα έβρισκε αμέσως τη θέση της στην ελληνική μυθοπλασία και μάλιστα στην άκρως επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν, «Μάγισσα».

Ο ρόλος της στη σειρά «Μάγισσα»

Η Καλλιόπη Χάσκα υποδύεται τη Μεταξία Γερακάρη – Λάσκαρη στην τηλεοπτική σειρά που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Χαρίτος. Θεωρείται δε από τις πλέον αμφιλεγόμενες ηρωίδες της ιστορίας που «ταξιδεύει» τους τηλεθεατές στην προεπαναστατική Μάνη του 1817, ξεδιπλώνοντας μια υπόθεση εγκλήματος, συγκεκριμένα αυτήν της δολοφονίας του μωρού της Μεταξίας και του Μάρκου Λάσκαρη (Μ. Παπαδοκωνσταντάκης).

Οι επικίνδυνες δολοπλοκίες, τα παράνομα πάθη και τα θανάσιμα μυστικά μπλέκονται με τα μεταφυσικά στοιχεία, τις άγριες μάχες και το ασυγκράτητο σεξ, συνθέτοντας έτσι το… παζλ του «Game of Thrones… made in Greece», όπως αποκαλούν το σίριαλ του ΑΝΤ1 οι ένθερμοι οπαδοί του. Η Καλλιόπη Χάσκα κατάφερε να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα που οι περισσότεροι λατρεύουν να μισούν.

Από τη μία βασανίζει τη Θεοφανώ (Ε. Τρίγγου) και θέλει να τη διώξει μακριά, από την άλλη κερατώνει τον άντρα της με τον αδελφό του, τον Τζανή Λάσκαρη (Β. Μηλιώνης).

«Δεν ξέρετε πόσο αγαπώ τη Μεταξία, τη λατρεύω. Την προσέγγισα με καθαρή και δίκαιη ματιά. Μάλιστα, την κατανοώ για όσα κάνει, γιατί αυτή η κοπέλα έχει μέσα της ζωή και τσαγανό. Για εμένα ήταν μια πρόκληση η Μεταξία, γιατί δεν έχει παιχτεί από καμία άλλη ηθοποιό στην τηλεόραση – άρα έπρεπε να τη δημιουργήσω» δήλωσε η νεαρή πρωταγωνίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, υπερασπιζόμενη με σθένος την ηρωίδα της.

Facts για την Καλλιόπη Χάσκα

Η Μεταξία της «Μάγισσας» κατάγεται από τη Νίσυρο, αλλά μεγάλωσε στη Ρόδο. Εκεί έδειξε από μικρή την έφεσή της στις τέχνες, τις οποίες αγαπούσε ιδιαίτερα και η μητέρα της. Η μητέρα της είναι πανεπιστημιακός, αλλά έχει φοβερή σχέση με την τέχνη.

Παρακολούθησε μαθήματα μουσικής, τραγουδιού και δημιουργικής γραφής, ενώ δεν έχανε θεατρική παράσταση που ανέβαινε στο νησί των ιπποτών.

«Έδωσα Πανελλήνιες, είμαι μεγάλο φυτουκλάκι. Πέρασα Φιλολογία, πέρασα τα μαθήματα και είπα “ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου”. Ήμουν λίγο πάνω από 5 χρόνια στην Αμερική, πήρα πτυχίο στο τραγούδι και τον χορό. Για να σπουδάσεις στο Berkley πρέπει ή να είσαι ζάμπλουτος ή να πάρεις υποτροφία. Με πήραν με υποτροφία.

Είχα καθηγήτρια τη Μαρίνα Σάττι και κάναμε μαθήματα τραγουδιού. Είναι όπως την βλέπεται. Τρελαίνομαι για το “Ζάρι”! Επειδή οι Αμερικάνοι τα κάνουν grande, όταν τελείωσα έδινε το πτυχίο ο Justin Timberlake.

Ήταν δύσκολα στην Αμερική για άλλους λόγους. Δούλευα για να πληρώνω το ενοίκιό μου και το φαγητό μου. Ήταν δύσκολο ψυχολογικά αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

Μου αρέσει να παίζω τους “λοξούς” χαρακτήρες. Αν παίξω τον εαυτό μου, βαριέμαι. Όσο πιο σαδιστικές ήταν οι σκηνές στη “Μάγισσα”, με την Έλλη Τρίγγου τόσο πιο πολύ γελάγαμε. Με τον Βασίλη Μηλιώνη κάναμε δοκιμαστικό με ερωτική σκηνή», είπε η Καλλιόπη Χάσκα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Όσο για το πώς ξεκίνησε την υποκριτική;

«Στις ΗΠΑ έμεινα για πέντε χρόνια, γιατί με βρήκε και η πανδημία εκεί, οπότε δεν μπορούσα να έρθω στην Ελλάδα να “ψαχτώ” επαγγελματικά. Παρέμεινα, λοιπόν, στο πανεπιστήμιο και δούλεψα πάνω στον τομέα των σπουδών μου» περιγράφει η Καλλιόπη αναφορικά με το ξεκίνημα του «ταξιδιού» της στην υποκριτική.

Επιστρέφοντας (επιτέλους!) στα πάτρια εδάφη το 2022 πληροφορήθηκε πως γινόταν ένα κάστινγκ για τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», γεγονός που την ιντρίγκαρε, αφού θεωρεί ότι ταιριάζει φυσιογνωμικά με την εποχή των 60s. Πού να το φανταζόταν ότι η τηλεοπτική της μοίρα θα την οδηγούσε πολύ πιο πίσω χρονολογικά, συγκεκριμένα στη Μάνη λίγο πριν από την Επανάσταση του 1821.

«Στέλνω, λοιπόν, το βιογραφικό μου στην παραγωγό εταιρία και με παίρνει τηλέφωνο η casting director Μιράντα Ρωσταντή, η οποία, σημειωτέον, έχει κάνει το κάστινγκ για σειρές όπως οι “Αγριες μέλισσες” και “Σασμός”. Εγώ τότε δεν ήξερα για τις “Αγριες μέλισσες’”, την επιτυχία τους, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρο Καλκόβαλη, γιατί ήμουν στην Αμερική. Πηγαίνοντας στο κάστινγκ με βλέπουν, με βάζουν δίπλα στον ηθοποιό που παίζει τον Τζανή, τον καλό συνάδελφο Βασίλη Μηλιώνη, για να δουν αν έχουμε χημεία. Κάνουμε το δοκιμαστικό και μένουν ικανοποιημένοι. Με φωνάζουν και μου λένε: “Τον έχετε τον ρόλο της Μεταξίας”. Τους λέω: “Τι ωραία, σας ευχαριστώ! Πότε ξεκινώ τα γυρίσματα στον “Παράδεισο των κυριών;“ και μου απαντούν: “Μα δεν σε πήραμε για τον “Παράδεισο των κυριών”, αλλά για τη “Μάγισσα’”, τη νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1» έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της.

Προσωπική ζωή

Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, λένε. Ενίοτε, όμως, συμβαίνει και το αντίθετο, όπως στην περίπτωση της Καλλιόπης Χάσκα και του Βασίλη Μηλιώνη, οι οποίοι υποδύονται το παράνομο ερωτικό ζευγάρι στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, αλλά πρόσφατα αποκάλυψαν στους διαδικτυακούς τους φίλους πως είναι μαζί και στην πραγματικότητα.

Οι δύο ήρωες είναι πρωταγωνιστές μιας ολέθριας ερωτικής σχέσης ακραίου πάθους. Παντρεμένοι κι οι δυο (η Μεταξία, μάλιστα, με τον καπετάνιο Μάρκο Λάσκαρη, αδελφό του Τζανή), συνήθιζαν να βρίσκονται στα… κλεφτά, κάνοντας παθιασμένο σεξ στο κελάρι του πύργου. Μέχρι που τους ξεμπρόστιασε η σύζυγος του Τζανή, Κερασίνα Δραγουμάνου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη αντάρα στον πύργο των Λασκαραίων.

Η Καλλιόπη Χάσκα και ο Βασίλης Μηλιώνης ανάρτησαν ένα βίντεο στο Instagram, με το οποίο αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα, δέχτηκαν ερωτήσεις από τους followers τους στο Instagram, με έναν από αυτούς να τους ρωτά αν έχουν σχέση και στ’ αλήθεια. «Είστε μαζί και στην πραγματικότητα;» τους ρώτησε ο fan της «Μάγισσας», με τον Βασίλη να απαντά καταφατικά και την Καλλιόπη να συμφωνεί μαζί του, χαμογελώντας στην κάμερα.

Ο Βασίλης Μηλιώνης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» πριν λίγο καιρό είχε απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι στη ζωή με την συμπρωταγωνίστρια του.

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με την Καλλιόπη και πολύ ωραίοι συνεργάτες. Τα sites όμως αυτό θα κάνουν, δεν μπορείς να το αποφύγεις όντας σε μια σειρά που παίζεις τον παράνομο δεσμό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο τυγχάνει να είστε φίλοι και να βγαίνετε μαζί, μοιραία ο κόσμος θα σκεφτεί αυτό» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό