20.1 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Καλεσμένοι στα Ισπανικά Ανάκτορα αγνόησαν την πριγκίπισσα Λεονόρ – Της προκάλεσαν αμηχανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πολύ άβολη και αμήχανη στιγμή έζησε η πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας στην επίσημη δεξίωση για την εθνική επέτειο στις 12 Οκτωβρίου η οποία έλαβε χώρα στα Ανάκτορα.

Η Λεονόρ εμφανίστηκε για πρώτη φορά φορώντας τη Ναυτική της στολή καθώς φοιτά στην Εθνική Ναυτική Σχολή και στάθηκε δίπλα στον πατέρα της προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρέλαση, αναδεικνύοντας έτσι τον νέο θεσμικό της ρόλο.

Όταν μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του παλατιού προκειμένου να χαιρετήσουν τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση, ορισμένοι ενώ έδιναν το χέρι του με φοβερό ενθουσιασμό στο βασιλικό ζευγάρι, την προσπέρασαν, κατά λάθος, προκαλώντας της φοβερή αμηχανία. 

Η στιγμή καταγράφηκε από τι κάμερες που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα και δείχνει τη νεαρή πριγκίπισσα να τείνει το χέρι της αλλά να μένει στον αέρα καθώς οι καλεσμένοι αποχωρούν. μια γυναίκα που την προσπέρασε συνειδητοποίησε το λάθος της και γύρισε στο μέρος της πριγκίπισσας και ανταπέδωσε τη χειραψία με τη Λεονόρ να της λέει ότι δεν πειράζει. Η πριγκίπισσα πάντως δεν πτοήθηκε και παρέμεινε χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Η Λετίθια πάλι έσπασε το πρωτόκολλο

Η βροχή στη Μαδρίτη το Σάββατο ήταν καταρρακτώδης με αποτέλεσμα η βασίλισσα Λετίθια όταν στη μέση της παρέλασης, άφησε το πόστο της στο μπαλκόνι και βρήκε καταφύγιο σε ένα υπόστεγο παρακάμπτοντας το πρωτόκολλο.

Κάποια στιγμή, οι διοργανωτές σκέφτηκαν το ενδεχόμενο ακύρωσης της παρέλασης ωστόσο η βροχή υποχώρησε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Βλέποντας τη μητέρα της απομονωμένη σε μια γωνιά, η Λεονόρ πήγε να τη συναντήσει και οι δυο γυναίκες ξέσπασαν σε γέλια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό