22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κακός δαίμονας» της Μαρίας Σάκκαρη η Βικτόρια Αζαρένκα και πρόωρος αποκλεισμός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ξεκίνησε με καθόλου ιδανικό τρόπο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όσον αφορά το γρασίδι και είπε πρόωρο αντίο στο «Berlin Open» με ήττα με κάτω τα χέρια.

Η Βικτόρια Αζαρένκα αποτέλεσε και πάλι την αδυναμία της μετά το παιχνίδι που είχαν δώσει τον περασμένο Απρίλιο για το τουρνουά της Ρώμης, αφού το πρώην Νο.1 του κόσμου επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) της Ελληνίδας τενίστριας, ανεβάζοντας στο 4-0 το ιστορικό των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Σε ένα ματς όπου διήρκησε μόλις μία ώρα και 32 λεπτά, η Λευκορωσίδα δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Σάκκαρη προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση και συγκεκριμένα για τον 2ο γύρο του τουρνουά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Η Αζαρένκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 3 άσους (4 διπλά λάθη), τη στιγμή που η Σάκκαρη είχε 7 και άλλα τόσα διπλά λάθη. Η Λευκορωσίδα πέρασε το 58% των πρώτων service, κέρδισε το 80% των πόντων (28/35) και το 56% στο δεύτερο (14/25) έσβησε και τα 2 break-points της Ελληνίδας, ενώ η ίδια εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 9 ευκαιρίες για break. 

Παράλληλα η νικήτρια είχε 14 winners, έναντι 21 της Σάκκαρη, αλλά και 21 αβίαστα λάθη με την συμπατριώτισσά μας να τελειώνει το ματς με 32 αβίαστα λάθη και 18 λιγότερους πόντους (55-73). 

Πλέον, η Μαρία Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στο επόμενο τουρνουά του WTA επί γερμανικού εδάφους, εκεί που στις 24 Ιουνίου θα λάβει μέρος στο Bad Homburg Open, ούσα δεύτερη στο ταμπλό των τενιστριών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό