14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Και όμως είναι ο ίδιος άνθρωπος και στις 2 φωτό! Η Jessica Simpson πριν και μετά την απώλεια κιλών!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jessica Simpson μάλλον σόκαρε τους 5,7 εκατομμύρια followers της όταν ανέβασε φωτογραφία της μετά την απώλεια των 45 και πλέον κιλών που κατάφερε! 

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έχει πλέον μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που είχε όταν γέννησε δύο χρόνια πριν το τρίτο της παιδί. Είχε πάρει πολλά κιλά ενώ συγχρόνως πάλευε με τον αλκοολισμό της.

Μάλιστα, είχε σοκάρει πριν από λίγο καιρό, όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφία της από το 2017 όταν με πολλά παραπανίσια κιλά και με τον αλκοολισμό να έχει γίνει πλέον καθημερινότητά της πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της σε πραγματικά άθλια κατάσταση.

Όλα αυτά όμως, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν για τη διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια η οποία λανσάρει και τη δική της σειρά ρούχων.

Με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή, η Jessica Simpson κατάφερε να απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά της και να αποκτήσει τη σιλουέτα που ήθελε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 4 χρόνια! Υπάρχει στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ στην πραγματικότητα την αποτυχία, τον πόνο και τη συντριβή του εαυτού μου. Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με ψυχικό θάρρος» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τον νέο της εαυτό που την κάνει πολύ χαρούμενη.

Μάλιστα, έχει φτάσει στο επιθυμητό βάρος της και φόρεσε ένα τζιν που φορούσε όταν ήταν 25 ετών, γεγονός που τη χαροποίησε ιδιαίτερα. Μετά από έναν προσωπικό σκληρό αγώνα, η σταρ μπορεί να απολαμβάνει και πάλι την καθημερινότητά της, απαλλαγμένη από τους εφιάλτες της. Στο βιβλίο της “Open Book” που είναι ουσιαστική η αυτοβιογραφία της, η Jessica Simpson

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της.

Έχασε 45 κιλά και μπαίνει ξανά στο τζιν που φόραγε στα 25 της

Τύφλα να ‘χουν τα γκουρμέ εστιατόρια! Τα απίθανα πιάτα των celebrities στην καραντίνα

Η απόλυτη μεταμόρφωση! Διάσημη τραγουδίστρια έχασε 45 κιλά μέσα σε 6 μήνες – Δες πώς τα κατάφερε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό