32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Και τρίτο επεισόδιο εξαφάνισης τουριστών μέσα σε λίγες ημέρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Και τρίτο επεισόδιο με τουρίστες που χάνονται τα ίχνη τους, μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτήν την φορά  αφορά δύο τουρίστριες που έκαναν διακοπές στην Σίκινο, οι οποίες αγνοούνται από εχθές το πρωΐ, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις Αρχές των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, πρόκειται για δύο Γαλλίδες, μια 73χρονη και μία 64χρονη, οι οποίες αναζητούνται από χθες το πρωί όταν και δηλώθηκε η εξαφάνιση τους.

Οι δύο γυναίκες διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία, ωστόσο εικάζεται ότι έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μονοπάτια της περιοχής, με τους ανθρώπους του νησιού να αναζητούν τις δυο γυναίκες.

Σάμος: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο Ολλανδός τουρίστας

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα βρέθηκε νεκρός, μέσα χαράδρα, στην περιοχή Λιμνιώνας της Σάμου,  ο 75χρονος Ολλανδός τουρίστας που αγνοείτο εδώ και έξι μέρες.

Ο άτυχος Ολλανδός είχε πάει για πεζοπορία και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη σορό του εντόπισαν με drone μέλη της Ομάδας Ίκαρος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου.

Η τραγωδία με τον Michael Mosley

Επίσης, μεγάλες προεκτάσεις είχε πάρει το θέμα της εξαφάνισης του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ (Michael Mosley), ο οποίος βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή,  μετά από αναζήτηση  4 ημερών  βραχώδη περιοχή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Σύμης χθες, Κυριακή.

Ο Michael Mosley παραθέριζε στο νησί της Σύμης και τα ίχνη του είχαν χαθεί από την Τετάρτη, όταν έφυγε πεζός από την παραλία του Αγίου Νικολάου.

Το άψυχο σώμα του Mosley, εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας σε απόσταση 10 μέτρων από την παραλία, πάνω σε βράχια.

Όπως φαίνεται έφτασε στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, πιθανότατα κατέρρευσε.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδρομή, πέρασε όλα τα επικίνδυνα σημεία. Πιστεύω ότι ήταν η υπερβολική ζέστη, η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 47 βαθμούς», είπε εμφανώς σοκαρισμένος ο δήμαρχος της Σύμης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό