16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και το Redmi Pad έρχεται στις 4 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi θα αποκαλύψει τη σειρά 12T στις 4 Οκτωβρίου και, όπως ανακοίνωσε επίσημα, θα παρουσιάσει και ένα νέο tablet την ίδια μέρα, το Redmi Pad.

Ενώ η σειρά 12T θα παρουσιαστεί στο Μόναχο της Γερμανίας, το Redmi Pad θα γίνει επίσημο μέσω μιας εκδήλωσης στην Ινδία που θα ξεκινήσει το μεσημέρι τοπική ώρα.

Το νέο tablet διαφημίζεται ως η «σωστή επιλογή για ψυχαγωγία, gaming, e-learning και περιήγηση». Η εικόνα που μοιράστηκε η κινεζική μάρκα αποκαλύπτει ότι το Redmi Pad θα είναι σε πράσινο χρώμα, με το πίσω πάνελ να διαθέτει κάμερα 8MP. Ωστόσο, μια άλλη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Xiaomi αποκαλύπτει ότι θα υπάρχει επίσης ένα μοντέλο γκρι χρώματος.

𝑻𝒉𝒆 𝑹𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒉𝒐𝒊𝒄𝒆 for Entertainment, Gaming, E-learning, and Browsing is here. 🤩The #RedmiPad is launching on the 4th of October, 12 PM!

Stay tuned: https://t.co/3wa6eQk0Um

Tell us in the comments below what you would use the #RedmiPad for! pic.twitter.com/Z5sgR48sZy

— Redmi India (@RedmiIndia) September 29, 2022

Η Xiaomi δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις προδιαγραφές του, αλλά προηγούμενες διαρροές αποκάλυψαν ότι το tablet θα διαθέτει Helio G99 SoC, MIUI που βασίζεται σε Android 12 και έως 4 GB RAM και έως 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Αναμένεται να έχει οθόνη LCD 10,61″ 90Hz ανάλυσης 2.000×1.200 pixel και μπαταρία 8.000 mAh με φόρτιση 18W. Ωστόσο, ο φορτιστής που θα είναι στο κουτί θα φτάνει τα 22,5W.

Το tablet φέρεται να διαθέτει επίσης τέσσερα ηχεία με πιστοποίηση Dolby Atmos και κάμερα 8MP στο μπροστινό μέρος με FOV 105°. Οι πλήρεις χρωματικές επιλογές μάλλον θα είναι Graphite Grey, Moonlight Silver και Mint Green.

Να πούμε ότι αυτές είναι οι προδιαγραφές του μοντέλου Wi-Fi και η cellular έκδοση φημολογείται ότι θα έρθει με διαφορετική οθόνη (11,2″) και μπαταρία (7.800 mAh).



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό