16.6 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

«Και ο…Στίβι Γουόντερ θα έβλεπε πως είναι 3ποντο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν έξαλλος μετά την ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 108-106 στο NBA, αφού θεωρεί πως οι διαιτητές έκαναν ένα τραγικό λάθος σε ένα κομβικό σημείο για την έκβαση της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 107-104, ο 39χρονος, που γιόρταζε τα γενέθλιά του το Σάββατο (30/12), σκόραρε με 2.3 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι. Ωστόσο, οι διαιτητές μέτρησαν το καλάθι για δύο πόντους και όχι για τρεις, καθώς θεώρησαν πως ο «Βασιλιάς» πατούσε τη γραμμή.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν έξαλλος με την απόφαση των διαιτητών και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι προφανώς τρίποντο, το πόδι μου είναι πίσω από τη γραμμή. Μπορείς να δεις την απόσταση μεταξύ του ποδιού μου και της γραμμής του τριπόντου. Ακόμη κι ο Στίβι Γουόντερ θα μπορούσε να το δει. Μίλησε στον διαιτητή και μου είπε ότι δεν ήταν στο χέρι τους. Κάποιος από το κέντρο του ριπλέι τρώγοντας σάντουιτς με ζαμπόν έκανε το σφύριγμα».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Γιατί έχουμε το ριπλέι; Γιατί έχουμε το ριπλέι, όταν ακόμα και το ριπλέι κάνει λάθος; Ποιος είναι στο κέντρο του ριπλέι; Έχουμε ρομπότ εκεί; Τι συμβαίνει; Αν δεν βλέπεις αυτό, αυτό είναι καθαρό. Ακόμα κι αν το σουτ γίνεται και το πόδι μου είναι στη γραμμή μετά δεν έχει σημασία. Είναι απογοητευτικό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό