22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Και με την… βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR ο Τσεντί Οσμάν []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναικός AKTOR ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν. Ο Τούρκος φόργουορντ γνωστοποιήθηκε πως θα φοράει την πράσινη φανέλα από την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν, μέσω ανάρτησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media, το πρωί του Σαββάτου (07/09). 

Ο άλλοτε παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Σαν Αντόνιο Σπερς επέστρεψε στο ευρωπαϊκό στερέωμα μετά την εξαετία που είχε καταγράψει στην Αναντόλου Εφές (2011-2017) και κατόπιν επίσης έξι χρόνων στο ΝΒΑ. Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού μέτρησε 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 43% στα σουτ εντός πεδιάς σε σύνολο 476 αγώνων και 22.7 λεπτών συμμετοχής, ως μέσους όρους καριέρας.

Προβαίνοντας σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο 29χρονος μέχρι πρότινος NBAερ είναι ο νέος παίκτης του συνόλου του Εργκίν Αταμάν. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε την εν λόγω μεταγραφική κίνηση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στην πλατφόρμα του Instagram, το πρωί του Σαββάτου (07/10).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Καλημέρα για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της Euroleague δυνάμωσαν αρκετά φέτος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι (σ.σ. ο γάτος του) ακόμα. Και λόγω ότι όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, να ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού».

Instagram: @paobcgr

Για την ιστορία, ο Τσεντί Οσμάν έδωσε την δική του… απάντηση στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Τούρκος φόργουορντ σχολίασε στην ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά το εξής: «Πάμε να πιάσουμε δουλειά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό