20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Και δεύτερη προσαγωγή για την επίθεση Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ακόμη προσαγωγή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Βαρουφάκη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η νέα προσαγωγή αφορά έναν 18χρονο  που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στα Εξάρχεια.

Ο εν λόγω νεαρός έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί έχουν ενημερώσει την ανακρίτρια για την προσαγωγή και περιμένουν από τη δικαστική λειτουργό να αποφασίσει τι θα γίνει με τον 18χρονο, δεδομένου ότι έχει παρέλθει ο χρόνος του αυτοφώρου.

Απολογήθηκε, χθες, στο πλαίσιο της ανάκρισης που διενεργείται,   ο 17χρονος ο οποίος φέρεται να βιντεοσκοπούσε την επίθεση.

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ο Γιάνης Βαρουφάκης, είπε πως «η μύτη του είναι σπασμένη σε έξι σημεία.

Στην πορεία των ερευνών για την υπόθεση αυτή είχε αναφερθεί νωρίτερα και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε τονίσει ότι «η ΕΛΑΣ έχει ήδη συλλάβει έναν, έχει ταυτοποιήσει αρκετούς από τους δράστες της επίθεσης και να μην έχετε αμφιβολία θα τους συλλάβει τις επόμενες ημέρες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό