31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Και άλλα άλογα για τη BMW M3!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BMW προχώρησε στην ανανέωση και τη M3 ακολουθώντας τη λογική που υιοθέτησε και στη σειρά 4. Πολύ λίγες δηλαδή αλλαγές. Οι οποίες περιορίζονται στην αλλαγή της εσωτερικής διάταξης των προβολέων, στις νέας σφυρήλατες ζάντες με το ασημένιο φινίρισμα και στο χρωμιωμένο περίγραμμα που έχουν τα λογότυπα στις M3 Competition.

Για όσους μια πιο ιδιαίτερη νότα υπάρχει και το M Carbon Exterior Package με στοιχεία από πολυμερισμένο ανθρακόνημα (εισαγωγές αέρα, διαχύτης, καλύμματα καθρεπτών, πίσω αεροτομή) και επιπλέον κεραμικά φρένα, καθίσματα μπάκετ, τιμόνι από alcantara και επενδύσεις από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι πιο πολλές. Έτσι οι φυσικοί διακόπτες είναι ακόμα πιο λίγοι, ενώ και εδώ υπάρχει ο συνδυασμός της οθόνης αφής των 14,9 ιντσών του πιο εξελιγμένου συστήματος infotainment και του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών.

Καινούργιο είναι και το τιμόνι, ενώ υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τις διακοσμητικές επενδύσεις, καθώς προαιρετικά είναι διαθέσιμες και οι M Carbon Fiber και M Fine Brushed Aluminum.

Η M3 κινείται και πάλι από τον bi-turbo εξακύλινδρο των 3.000 κυβικών και των 480 ίππων που στη βασική έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο, εξασφαλίζοντας ένα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δεύτερα.

Η έκδοση M3 Competition, με αυτόματο 8άρι και 510 ίππους, χρειάζεται για το ίδιο σπριντ 3,9 δεύτερα με την τελική να αγγίζει τα 290 χλμ./ώρα (με το πακέτο M Drivers).

Η κορυφαία έκδοση xDrive της M3 Competition τώρα προσφέρει 20 επιπλέον ίππους, φτάνοντας τους 530 στις 6.250 σ.α.λ. και με μέγιστη ροπή 650 Nm από τις 2.750 έως και τις 5.730 σ.α.λ. Εδώ για το 0-100 τα 3,5 δεύτερα είναι υπεραρκετά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό