25.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

‘Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια με τις στιγμές που έχουμε ζήσει με τον Μπάλντοκ, στο δεύτερο γκολ βούρκωσα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
14.10.2024 | 00:42

Ο Μανώλης Σιώπης δακρυσμένος στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία
INTIME SPORTS

Ο Μανώλης Σιώπης μετά το φινάλε της νίκης με 2-0 κόντρα στην Ιρλανδία έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha, με τον διεθνή χαφ να αναφέρεται στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, στο απόλυτο της Εθνικής και στη στήριξη του κόσμου.

Η Ιρλανδία έβαλε δύσκολα στην Ελλάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όμως ένα γκολ του Τάσου Μπακασέτα και ένα του Πέτρου Μάνταλου στο 90+1′ έδωσαν τη νίκη στην Εθνική, διατηρώντας μόνη πρώτη στον όμιλο του Nations League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μανώλης Σιώπης προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha. Ο διεθνής χαφ στάθηκε στη μνημειώδη στήριξη του κόσμου, στο απόλυτο της “γαλανόλευκης” και στην τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, αποκαλύπτοντας πως διαχειρίστηκε ο ίδιος τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Σιώπης

Για το ματς: “Είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, είναι άπειρα τα συναισθήματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου πάνε τα συναισθήματά μου σαν καρδιογράφημα, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για άλλη μια φορά.

Προσωπικά με το που μπήκε το δεύτερο γκολ έκατσα μόνος μου στο κέντρο και άρχιζα και βούρκωνα. Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια που έχουμε ζήσει στιγμές με τον Τζορτζ και μετά μου φύγαν όλα”.

Για το απόλυτο (4/4): “Έχουμε ενότητα και πολύ ταλέντο, έρχονται παιδιά με ταλέντο και μας βοηθάνε, αλλά και εμείς με την εμπειρία μας τους βοηθάμε όσο μπορούμε. Όλα καλά παιδιά, βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι που μας έχει βάλει ο Γιοβάνοβιτς και με πίστη θα έρθουν πολύ καλά πράγματα”.

Για τον κόσμο: “Το 2004 το ζούσα σαν φίλαθλος και τώρα το βίωσα σαν ποδοσφαιριστής. Τους έχουμε κοντά μας στις άσχημες και στις καλές στιγμές. Παίρνουμε δύναμη από αυτούς”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό