18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καθυστερούν οι παραδόσεις των αυτοκίνητων της Rivian

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της παρουσίας της στην Ευρώπη, η Rivian Automotive ανακοίνωσε ότι οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων μετατίθενται λίγους μήνες αργότερα. Όπως θυμάσαι, το Νοεμβρίου του 2020, η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε τις τιμές των R1T και το R1S, κάνοντας γνωστό ότι το ηλεκτρικό της pickup και το ηλεκτρικό επταθέσιο SUV θα γίνουν διαθέσιμα τον καλοκαίρι του 2021.1Κάτι τέτοιο, όμως δεν θα γίνει, με τον ιδρυτή και CEO της αμερικάνικης εταιρίας, RJ Scaringe, να στέλνει ένα email σε όσους έχουν κάνει παραγγελία ανακοινώνοντας τους ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, το email του RJ Scaringe αναφέρει:
Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοινώσαμε ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. Ωστόσο, ο χρόνος των πρώτων παραδόσεων του R1T έχει μετατοπιστεί για τον Σεπτέμβριο, με το R1S να ακολουθεί λίγο μετά το φθινόπωρο. Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι το ακούσατε αυτό άμεσα από μένα.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η παραγωγή διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο, με τις διαδοχικές επιπτώσεις της πανδημίας να έχουν επιδιωκόμενη επίδραση και μεγαλύτερη από ό,τι αναμενόταν από τον οποιοδήποτε. Τα πάντα, από την κατασκευή των εγκαταστάσεων και την εγκατάσταση του εξοπλισμού, έως την παροχή εξαρτημάτων έχουν επηρεαστεί από την πανδημία.
Πέρα από αυτές τις απρόβλεπτες προκλήσεις, η κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων, ενώ ταυτόχρονα στήνεται η μονάδα παραγωγής πολλαπλών οχημάτων είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και απαιτούνται συντονισμένες και αλληλοσυνδεόμενες δραστηριότητες, όπου μικρά ζητήματα μπορούν να μεταφραστούν σε καθυστερήσεις της μαζικής παραγωγής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό