17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καθυστερεί η αναβάθμιση σε Android 11 για κάποια Nokia μοντέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Όταν το 2017, η νέα Nokia έκανε το ξεκίνημά της, όλα φαίνονταν πολλά υποσχόμενα, σε έναν κόσμο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όπως είναι αυτός των κινητών τηλεφώνων. Όμως μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν, δυστυχώς αρκετά πράγματα έγιναν με τον εντελώς λάθος τρόπο.

Ενώ ξεκίνησε και ήταν η εταιρία που έδειχνε το δρόμο στις άλλες σε ότι αφορά τις πολύ γρήγορες αναβαθμίσεις των συσκευών της, πλέον η κατάσταση είναι δυστυχώς αρκετά διαφορετική. Για παράδειγμα το update σε Android 11 ξεκίνησε αρκετούς μήνες μετά τη Samsung.

Οι αναβαθμίσεις για τα μοντέλα Nokia 8.3 5G και 3.2 δόθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2021, αλλά για τα μοντέλα Nokia 2.3, 8.1, 4.2, 2.2 και 2.4 έφτασαν αργότερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Δυστυχώς, το ίδιο θα γίνει και για κάποιες άλλες συσκευές, καθώς το πρόγραμμα που διέρρευσε μας λέει ότι το Nokia 9 PureView, όπως και το 6.2 και το 7.2 θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το τρίτο τρίμηνο του έτους. Αυτό σημαίνει ότι κάτοχοι των συσκευών αυτών, θα αποχαιρετίσουν το Android 10 κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο, ενώ ο Σεπτέμβριος δεν αποκλείεται σαν πιθανό σενάριο.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν και μοντέλα τα οποία θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του Android από τώρα μέχρι τον Ιούνιο, όπως τα 1.3, 1.4, 3.4, 5.3 και 5.4.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό