24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Καθαρίζει η Σαμπαλένκα, το παλεύει η Μούχοβα

Ειδήσεις Ελλάδα

BETMARKET TIPS

BETMARKET.GR
05.09.2024 | 15:53

Aryna Sabalenka, of Belarus, reacts after winning a point against Emma Raducanu, of Great Britain, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill )
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα ημιτελικά του US Open στο ταμπλό των γυναικών.

Φτάσαμε στα ημιτελικά πλέον και απομένουν ελάχιστες στροφές για να μάθουμε ποιοι θα είναι οι νικητές του US Open σε άνδρες και γυναίκες. Το ενδιαφέρον για σήμερα εστιάζεται στις γυναίκες με τους δύο πολύ κρίσιμους ημιτελικούς και έχουμε τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Έμα Ναβάρο και την Αρίνα Σαμπαλένκα. Η αλήθεια είναι πως η πρώτη έχει την δυσκολότερη αποστολή από τις 4 διεκδικήτριες του US Open. Δεν είναι και εύκολο να κοντράρεις την Σαμπαλένκα που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν χάνει ούτε από τον κακό της εαυτό. Οφείλουμε να επισημάνουμε βέβαια ότι η Ναβάρο έχει κάνει τρομερή πρόοδο, αλλά το να σταθείς απέναντι στη Σαμπαλένκα φαντάζει σχεδόν αδύνατο. Η Λευκορωσίδα έχει ένα εκπληκτικό σερβίς και στη συνέχεια πιέζει αφόρητα κάθε αντίπαλο με τα χτυπήματα εδάφους. Μπορεί το παιχνίδι της Ναβάρο να είναι fun to watch, όμως δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που θα κληθεί να κάνει απόψε.

Μπορεί η Σαμπαλένκα να έχασε από την Αμερικανίδα στο Indian Wells, όμως οι τέσσερις προκρίσεις με 2-0 και οι 10 συνεχόμενες νίκες μας οδηγούν σε καθαρή νίκη. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το 0-2 σε απόδοση 1,70.

Συνεχίζουμε με τον ημιτελικό που στα μάτια μας είναι πολύ πιο αμφίρροπος και δεν είναι άλλος από αυτόν μεταξύ της Πεγκούλα και της Μούχοβα. Η φορμαρισμένη Πεγκούλα κόντρα στην εκπληκτική Μούχοβα, που όταν είναι υγιής, είναι μία συγκλονιστική τενίστρια.

Κοιτάζοντας το σετ αποδόσεων, δεν περιμέναμε τέτοιες τιμές. Η Μούχοβα, πέραν του σταθερού τρόπου παιχνιδιού της με τις καλές άμυνες και την πίεση στον αντίπαλο, έχει και τρομερή ψυχολογία. Ειδικά δε όταν έχει ψυχολογία, δύσκολα την υποτάσσει αντίπαλος. Βέβαια, η Πεγκούλα έχει την εμπειρία και γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει υπέρβαση όσον αφορά την επιθετικότητά της. Τόσο στο σερβίς αλλά κυρίως στα χτυπήματα εδάφους, ψάχνοντας γραμμές και υπερβολές. Πιστεύουμε, όμως, πως λόγω και της κούρασης της Πεγκούλα από τον πολύ πρόσφατο προημιτελικό, η Μούχοβα θα πάρει έστω ένα σετ. Επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,52.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

6/9 – 2:00 – Ναβάρο – Σαμπαλένκα: 0-2 σετ (Απόδοση: 1.70)
6/9 – 3:30 – Πεγκούλα – Μούχοβα: Να κερδίσει σετ η Μούχοβα (Απόδοση: 1.52)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό