35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Πληροφορηθήκαμε για τέσσερις συλλήψεις, αναμένουμε τα ίδια μέτρα και στο ΟΑΚΑ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, μετά την επίθεση για εξύβριση σε βάρος της αποστολής της ομάδας του Παναθηναϊκού AKTOR, στο Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Με μια ανακοίνωσή της, η ομάδα των Πειραιωτών ζητά από τους αρμόδιους ανθρώπους να εφαρμοστούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα, και στο Game 5 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πάντως, ότι οι «πράσινοι» δεν προχώρησαν σε μηνύσεις εναντίον των ατόμων που προσήχθησαν για τη φραστική επίθεση, κλείνοντας την υπόθεση εκεί, από μεριάς τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό