16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καγιά-Κρασσάς: Βόλτα χεράκι – χεράκι στη Βουλιαγμένη (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιασμένοι χέρι χέρι, το ζευγάρι έκανε βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

Κάποιοι ανέφεραν σύννεφα στη σχέση τους καθώς είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί. Βέβαια η αλήθεια είναι πως λόγω του κορονοϊού και να ήθελαν δεν μπορούσαν να βγαίνουν έξω από το σπίτι τους πιο συχνά (όπως ο περισσότερος κόσμος εξάλλου).

Ο λόγος φυσικά για τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα για σχόλια. Διατηρούν μια υπέροχη σχέση, έχουν δυο πανέμορφα παιδιά και μαζί προσπαθούν να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί η διάσημη παρουσιάστρια να ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όμως όπως θα έχεις δει, επιλέγει να ποστάρει υλικό μόνο από τη δουλειά της ή από κάποιες προσωπικές της στιγμές με τη μητέρα της ή τα παιδιά της. Και κάπου εκεί αναζωπυρώθηκαν οι φήμες περι χωρισμού, όμως η χθεσινή βόλτα του ζευγαριού στη Βουλιαγμένη, διέψευσε τις φήμες. 

Καγιά και Κρασσάς κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έκαναν τη βόλτα τους στην ηλιόλουστη μέρα, κοντά στη θάλασσα, ντυμένοι και οι δύο με αθλητικά ρούχα και αψηφόντας τα βλέμματα των φωτορεπόρτερ. Το ζευγάρι περπάτησε για αρκετή ώρα και έπειτα αναχώρησαν για το σπίτι τους. Η Βίκυ Καγιά φορώντας ένα oversized φούτερ και ένα μαύρο κολάν επέλεξε να συνδυάσει το casual look της με μια υφασμάτινη animal print μάσκα προσώπου.

Δες το διάσημο ζευγάρι στη gallery που ακολουθεί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό