24.3 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

«Καβγάς» στο X μετά την δήλωση Λιάνη ότι ο Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη προέβη σε μια δήλωση που ακόμη δεν  διαψευστεί από τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που προκάλεσε έντονη διαμάχη, μεταξύ των οπαδών και τον αντιπάλων του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση που έγινε viral, αφορούσε την υπόθεση Novartis και την συγγνώμη που φέρεται να ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που είχε εμπλακεί κατά τις έρευνα της.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάνης: «Ξέρω ότι έγινε τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο οποίο ουσιαστικά του ζήτησε συγγνώμη για την παραπομπή του στην υπόθεση Novartis »

Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή να ξεσηκώσει το X:

Ο Γιώργος Λιάνης  δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς συγκινήθηκε μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος που έπλαθε τα γεγονότα, δεν τα περίμενε, τα έφτιαχνε. Όχι απλώς ήξερε να κερδίζει τη Δεξιά, ήταν ένας ηγέτης με τεράστια ακτινοβολία και στο εξωτερικό, είχε ρηξικέλευθες μέσα του αντιλήψεις και ό,τι έλεγε το έπραττε. Ό,τι δείτε σαν μεγάλο έργο στη χώρα είναι του Ανδρέα. Πρόκειται για παγκόσμια φυσιογνωμία. Ήταν αγωνιστής μεγάλος, το τέλος του το καθιέρωσε ο ίδιος. Ένα βράδυ στην Εκάλη μας είπε ‘ξέρετε πώς πεθαίνει το στρείδι; Το στρείδι κλείνεται στον εαυτό του’. Ο Ανδρέας Παπανδρέου αναχώρησε όταν κατάλαβε πια ότι δεν μπορεί να είναι ο αγωνιστής, δεν ήθελε ποτέ να γίνει Προέδρος Δημοκρατίας. Θα μπορέσουμε και χωρίς τον Ανδρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό