28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Καβάλα: 36χρονος κατηγορείται για ασέλγεια στον γιο της συντρόφου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Καβάλα: Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από την καταγγελία ενός 16χρονου που ήταν και αυτός θύμα του 36χρονου

Συγκλονισμένο παραμένει ακόμα το πανελλήνιο από την αποκάλυψη πριν από έναν χρόνο πως ένας 36χρονος άνδρας ασελγούσε επί 1,5 χρόνο σε ένα 16χρονο αγόρι, γιο της συντρόφου του στην Καβάλα. Η αποκάλυψη έγινε από έναν φίλο του 16χρονου που φαίνεται να δέχθηκε κι εκείνος σεξουαλική παρενόχληση από το ίδιο άτομο, ωστόσο κατάφερε να τον απωθήσει.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δικαστικό δρόμο και οι δύο πλευρές βρίσκονται αντιμέτωπες στις δικαστικές αίθουσες. Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος κατηγορούμενος είχε κριθεί προφυλακιστέος έπειτα από την καταγγελία που έκανε η μητέρα του θύματος.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Γαλεντέρης που τελεί τεχνικός σύμβουλος του κατηγορουμένου μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Σήμερα εξηγήθηκε το δικαστήριο ότι τα ευρήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παρά φύσιν είναι δύσκολο να ερμηνευτούν και να καταστούν παθογνωμικά, δηλαδή αποδεικτικά για μια τέτοια διαδικασία. Στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι είχαμε κάποια ευρήματα τα οποία μπορεί να θεωρηθούν ενδεικτικά και γι’ αυτό η υπόθεση προχώρησε και έχει φτάσει στο ακροατήριο».

Ένταση στη δίκη του 36χρονου

Η υπόθεση του 36χρονου δικάζεται σήμερα στην Καβάλα. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα δικαστήρια της πόλης όπου συνομίλησε τόσο με την μητέρα του θύματος όσο και με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπδόπουλο.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται από τη μητέρα αυτή που κατήγγειλε τις αρρωστημένες πράξεις του 36χρονου.

«Το παιδί βρίσκεται τώρα σε καλύτερη κατάσταση με τη βοήθεια ψυχολόγου», ανέφερε η μητέρα του θύματος.

Εν αναμονή της απόφασης, ο δικηγόρος κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Οι ισχυρισμοί μας είναι αποκλειστικά και μόνο η στήριξη των ισχυρισμών των ανήλικων παιδιών. Παριστάμεθα προς υποστήριξη κατηγορίας στη δίκη που είναι σε εξέλιξη. Αυτά που λέει ο κ. Γαλεντέρης είναι η θέση του τεχνικού συμβούλου που προσέλαβε η πλευρά του κατηγορουμένου. Νωρίτερα είχε εξεταστεί ο ιατροδικαστής που ορίστηκε ως πραγματογνώμονας από την ανάκριση και έχει καταθέσει ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού της οικογένειας υπάρχουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης που είναι σαφέστατα».

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του θύματος δεν επιβεβαίωσε στο δικαστήριο την καταγγελία του ίδιου της του παιδιού.

Τι αποκάλυψε ο πατέρας του κατηγορούμενου

Ο πατέρας του 36χρονου κατηγορούμενου που μίλησε στην εκπομπή του Star τόνισε πως ο γιος του είναι αθώος καθώς τίποτα από αυτά που ισχυρίζονται οι ανήλικοι δεν ισχύει.

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι το παιδί μου έμπλεξε με τη μαμά του θύματος. Στην πορεία έχασα τη γυναίκα μου και έμεινα μόνος μου. Ήρθαν και εγκαταστάθηκαν μαζί μου. Το παιδί εμένα δε μου άρεσε, ήταν άτακτο πολύ. Αγανάκτισε κι αυτό και είπε αυτά που είπε… βιασμοί και τέτοια. Κάτι που δε έγινε. Αφού πέρασε αρκετός καιρός και το παιδί προφυλακίστηκε, το μικρό παιδί με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε χίλια συγγνώμη. Δεν υπήρξε βιασμός, αυτά έγιναν για να χωρίσει το ανδρόγυνο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό