30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κίνηση τώρα: Υπομονή και γερά… νεύρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση: Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (27/5), με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε κεντρικά σημεία.

Όσοι οδηγοί κινούνται στον Κηφισό, την Κηφισίας και τη λεωφόρο Αθηνών- Κορίνθου πρέπει να εφοδιαστούν με αρκετή υπομονή, καθώς εκεί σημειώνονται αυτή την ώρα οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται αυτή τη στιγμή στους παρακάτω οδικούς άξονες της Αττικής:

Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα από το ύψος Περιστερίου μέχρι την έξοδο για Μεταμόρφωση στην άνοδο και από τη Λυκόβρυση μέχρι του Ρέντη στην κάθοδοΣτη λεωφόρο Κηφισίας με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ανά διαστήματα. Από το Μαρούσι μέχρι την έξοδο Χανδρίου στην κάθοδο και από το Ψυχικό μέχρι το Δαχτυλίδι στην άνοδοΣτη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα καθόδου, από το Χαιδάρι μέχρι τον ΣκαραμαγκάΣτη λεωφόρο Μεσογείων κυρίως στο ρεύμα καθόδου και συγκεκριμένα από την Αγία Παρασκευή μέχρι τον Ερυθρό ΣατυρόΣτη λεωφόρο ΚατεχάκηΣτη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου Στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από και προς το ΧίλτονΣτη λεωφόρο ΣυγγρούΣτη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματαΣε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά

Google

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, στην έξοδο για Λαμία και από Δημοκρατίας έως Κηφισίας, όπως επίσης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:5΄-10΄ στην εξοδο για Λαμία,20΄-25΄ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:5΄-10΄ στην εξοδο για Λαμία,15΄-20΄ από Ανθούσα έως Κηφισίας,20΄-25΄ Περιφ. Υμηττού Αγ. Παρασκευή-Κηφισίας. https://t.co/AF7NUkVeY3

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 27, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό