35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Κίνηση τώρα: «Μαρτύριο» ο Κηφισός – Μποτιλιασμένη Κηφισίας και λεωφόρος Αθηνών

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση: Άλλη μία δύσκολη ημέρα για τους οδηγούς που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς η κίνηση το πρωί της Παρασκευής(14/6) είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι οδηγοί θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή καθώς οι καθυστερήσεις σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται κυρίως τις μεσημεριανές θα κάνουν τις μετακινήσεις πραγματικό μαρτύριο.

Ακινητοποιημένο λεωφορείο προκαλεί κομφούζιο στον Κηφισό

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην άνοδο του Κηφισού, όπου ένα ακινητοποιημένο λεωφορείο στο ύψος της Φιλαδέλφειας έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται αυτή τη στιγμή στους παρακάτω οδικούς άξονες της Αττικής:

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα από Αιγάλεω μέχρι την έξοδο Μεταμόρφωσης στην άνοδο και από Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι το ύψος του Περιστερίου στην κάθοδο.Στην λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στο ρεύμα καθόδου, από το Χαϊδάρι μέχρι το Σκαραμαγκά.Στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα ανά διαστήματα. Από το Χαλάνδρι μέχρι τον Φάρο Ψυχικού στην κάθοδο και από τους Αμπελόκηπους μέχρι την έξοδο Χαλανδρίου στην άνοδο. Στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από και προς το Χίλτον.Στη λεωφόρο Βασιλέως Κωσταντίνου κυρίως στο ρεύμα ανόδου.Στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου από Ηλιούπολη προς ΚαρέαΣτη λεωφόρο Κατεχάκη κυρίως στο ρεύμα καθόδουΣτη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.Σε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Κύμης έως κόμβο Μεταμόρφωσης, όπως επίσης και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15΄-20΄από κόμβο Κύμης έως κόμβο Μεταμόρφωσης.Καθυστερήσεις 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. https://t.co/NYzXyYWQtk

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) June 14, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό